„Чувствам се като едно много здраво човешко същество... Мога да

...
„Чувствам се като едно много здраво човешко същество... Мога да
Коментари Харесай

Мога да живея още 10-15 години: Шанън Дохърти - slava.bg

„ Чувствам се като едно доста крепко човешко създание... Мога да пребивавам още 10-15 години “. Това споделя Шанън Дохърти за своето здравословно положение сега. Звездата от телевизионния сериал „ Бевърли Хилс 902010 “ описа пред списание Elle за тежката борба с рака.

Независимо, че болестта ѝ е в четвърти етап, 49-годишната актриса счита, че е още прекомерно рано да се сбогува със своите най-близки хора. По думите ѝ, тя въпреки всичко ще запише видео известия, които те могат да гледат откакто си отиде от този свят.

Дохърти има рак на гърдата, който дълго време пазеше в загадка. Тя признава, че колкото и да ѝ е мъчно, тя би трябвало да се приготви за гибелта, която я чака.

„ Не съм седнала да пиша писма. Това е нещо, което би трябвало да направя “, изяснява тя.

По думите на Шанън, има доста неща, които към момента не е споделила със своята майка.

„ Искам брачният партньор ми да разбере какво значи за мен “, споделя още актрисата и акцентира, че постоянно, когато тръгне да написа прощалните си думи, нещо я стопира.

Шанън Дохърти разкри тежката си диагноза едвам през февруари тази година, откакто близо 3 години е била в ремисия. Тогава тя уточни, че схванала, че има рак през 2015-а.

„ Трудно е да приключиш делата си, когато имаш възприятието, че ще живееш още 10 или 15 години “, безапелационна е тя.

Пред списанието актрисата, която от дълго време изгуби красивата си черна коса, споделя, че в този момент прави оценка дребните неща в живота и всички тези моменти, които доста хора пропущат или одобряват за даденост.

Заради пандемията, Шанън е лимитирала много обществените си контакти. Тя нееднократно разяснява в обществените мрежи, че недоумява за какво хората не съблюдават ограниченията и отдалеченост един от различен, като уточни, че хора като нея са извънредно уязвими на вируса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР