Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки. Това разказаха пред

...
Чувствахме омраза към нас, защото сме израелки. Това разказаха пред
Коментари Харесай

Изгонените израелски туристки: Чувствахме омраза към нас

" Чувствахме ненавист към нас, тъй като сме израелки ". Това описаха пред bTV двете изритани от български хотелиер туристки Гила Акав и Керен Хазаз. Грозната сцена се разиграва пред очите не децата им. Техният клип със абсурда им в хотела нашумя както в обществените мрежи, по този начин и в израелските медии.

" Там повече няма да се върнем ", добавя Гила Акав.

Проблемът тръгнал, откакто станало ясно, че непокътнатата им стая е за трима души, а те са две майки и две деца. От хотела обаче са безапелационни, че чужденките са били нападателни.

" Като пътувахме с такси, ни взимаха по 25лв., не ни даваха разписка. Не беше прелестно да се чувстваш по този метод в страна, в която си пристигнал да се забавляваш. Наричаха ни " израелска мафия ", споделя Керен Хазас.

Не е прелестно да се чувстваш по този метод в страна, в която си пристигнал да се забавляваш, споделят още майките.

" Седмица преди екскурзията купих книга за детето, желаех да научим повече за Бургас, за България. След това прекарване нямам доста какво да кажа на детето си ", споделя Гила Акав.

Керен Хазас споделя, че " притежателят на хотела има фотография, когато е бил в Израел и се усмихва, а когато ние бяхме в България, плакахме ". " Не ни гледайте с ненавист, все едно желаете да ни пребиете, тъй като имам вяра, че българите идват в Израел и получават положително отношение ", съобщи Гила Акав.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР