„Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да

...
„Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и сега, да
Коментари Харесай

Дивна проговори, иска прошка от Кристин

„ Чувствах, че не заслужавам да бъда тук и в този момент, да съм жива “. Това съобщи Дивна във връзка тежката злополука, при която пострада съществено нейната другарка Кристин Илиева, а тя бе зад кормилото. 9 месеца след злополуката, певицата проговори пред медиите и разкри детайлности за случая.

„ Нямаше ограничаване на скоростта, имаше видимост. Помня удара, помня моментите по-късно. Запитах се: „ Това ли е? Така ли ще завърши всичко? “, изясни тя пред Нова тв.

Дивна си спомня, че незабавно се обадила на тел. 112, а до нея Кристин пищяла от болежка. По думите ѝ, колата за спешна помощ закъсняла много.

„ Не заспивай, когато умират звезди, не заспивай, светът е за двама “, почнала да пее Дивна, до момента в който чакала медиците.

„ Изпитвах мъжество, себеомраза, не имах вяра, че би трябвало да бъда жива. Бях на път да си дам сама най-тежката присъда “, описа още младата изпълнителка и посочи, че доста тежко приела случилото се, даже желала да се самоубие, само че благодарение на експерти към този момент се усеща по-добре.

По мотив изявленията в медиите за виновността ѝ за злополуката, Дивна разяснява, че всеки има право на мнение, само че в тази ситуация хората просто я нарочили за цел.

„ Обичам те, елементарни ми “, споделя тя на своята другарка Кристин, която претърпя няколко интервенции на краката и към момента се възвръща след случая.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР