Чувате ли как съседите ви се карат всеки ден? Понякога

...
Чувате ли как съседите ви се карат всеки ден? Понякога
Коментари Харесай

Повече караници са гаранция за по-успешен брак

Чувате ли по какъв начин съседите ви се карат всеки ден? Понякога е много неприятно, изключително за близките, само че се оказва, че има удобен резултат върху връзките – заздравява ги. Според учени от университета в Тенеси, хората, които се карат, в действителност имат сполучлива връзка.
Авторите на проучването са безапелационни, че кавгите са едно от изискванията за сполучлив брак, които би трябвало да са налице при една двойка.
Според проф. Ейми Рауер, който е създател на изследването, щастливите двойки постоянно намират решение и това си проличава и от тематиките за спор. По думите му, това е доказателство, че двойките, които се карат, въпреки всичко не се разделят.
Друго проучване удостоверява тезата на учените от Тенеси. Екип от Тексас открива, че един градивен спор седмично е изцяло естествен и усъвършенства брака, стига да не е прекомерно яростен и няма пердах или обиди.
Караниците са потребни за връзката, само че въпреки всичко участниците би трябвало да внимават защо се спречкват. В тази връзка, тематиките за пари и секс не трябва да се повдигат, считат учените от Тексас. Те обхванали общо 121 двойки, в които мъжете и дамите били на от 30 до 70 години. Някои от тях имали сполучлив брак от над 40 години.
Според възрастните участници, интимността сред сътрудниците е доста значима. След това те подреждат свободното време, движенето на семейството, здравето, връзката с хората и най-после – парите.
И двете групи сложили ревността и религията по-назад.
Резултатите сочат още, че щастливите двойки не обичат да спорят по проблеми, които мъчно могат да бъдат позволени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР