Чували сме всякакви глупости за АМ Хемус - въобще няма

...
Чували сме всякакви глупости за АМ Хемус - въобще няма
Коментари Харесай

Борисов се унесе в прогнози за розовото бъдеще на АМ Хемус

" Чували сме всевъзможни нелепости за Автомагистрала " Хемус " - изобщо няма планове, никой в никакъв случай не е мислил да прави " Хемус ". Аз съм уверен, че с построяването на " Хемус " Брутният вътрешен продукт на страната ще се вдигне с най-малко 10- 20%. За това мога да се обзаложа ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при инспекция на напредъка при построяването на правата сред Ябланица и Боаза на автомагистрала „ Хемус “, която е близо 10 км, съобщи БГНЕС.
" Проверих напредъка при построяването на правата сред Ябланица и Боаза на Автомагистрала „ Хемус “, която е близо 10 км. Строителството ѝ стартира в края на март м. година и се финансира със средства от националния бюджет. Работата по нея напредва и е изцяло реалистично да е подготвена през есента, към половин година по-рано от плануваното ", написа Борисов в персоналния си профил във Фейсбук.
" Мисля, че до края на 2022 година ще подминем Плевен. Убеден съм, че до 2 години ще се оправят и от Белокопитово до Търговище “, предвижда министър председателят. ЮПрез това време вършим инженерните планове, с цел да вържем Търговище до такава степен, където ще излезем от Плевен “, изясни Борисов.
„ Финансовият министър Владислав Горанов е обезпечил заплащанията. Петя Аврамова работи с инженерните планове за идващите лотове “, съобщи той. „ След година и половина карате по автомагистрала, а се не помни трудът на стотици служащи, които са тук. Препоръчвам ви да ги видите. Каня ви да видите по какъв начин се работи и на идващите два лота “, разяснява министър- ръководителят.
Припомняме, че градежът на 134 километра от автомагистралата - от пътен възел " Боаза ", до пресичането с път I-5 Русе - Велико Търново е обещано на държавното дружество " Автомагистрали ". Появиха се обаче куп подозрения, че то има експертизата и опциите за такава работа. По контракт облагата на километър автомагистрала, издигната от държавната компания, ще е най-вече 1 млн. лв.!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР