Чували сме много истории за успеха на различни известни личности

...
Чували сме много истории за успеха на различни известни личности
Коментари Харесай

Защо милиардерите стават в 4 сутринта

Чували сме доста истории за триумфа на разнообразни известни персони и предприемачи, постигнали това, към което ние единствено се стремим. Едно от главните качества, които сплотява всички тях, е, че доста добре знаят по какъв начин да възнамеряват времето си.

А с цел да им стигнат 24-те часа, с които всички разполагаме, стават доста, доста рано . Това решение е подбудено и от едно научно пояснение, обвързвано с продуктивността.

Когато знаем по какъв начин работи нашият мозък, можем да вземем най-хубавото от неговия потенциал и по този начин да сме доста по-успешни. Той създава електромагнитни талази с разнообразни периодичност. Веднага след пробуждане, те са към 10.5 Hz.
 Снимка 486999

Вълните сред 8 и 13 Hz са така наречен алфа равнище. Някои дефинират този интервал като портал към подсъзнанието. А в случай че станем в 4 сутринта, мозъкът ни тъкмо превключва сред две етапи и способността за надълбоко влияние и учене е най-голяма . Тогава сме изцяло фокусирани, със умерено схващане.

Така с доста по-малко старания можем да решим на пръв взор комплицирани задания и проблеми. Мозъкът ни работи най-добре, когато не му се постанова да се оправя с няколко задания по едно и също време. А това е доста по-вероятно да се случи, до момента в който другите още спят и имаме опция да съсредоточим единствено върху значимия план, който е на дневен ред.
 Снимка 486998

Освен това, когато се събудим, нашето подсъзнание е най-чувствително и попива всякаква информация като гъба. Всичко, което виждаме и чуваме през първите 20 минути от деня, оказва въздействие на това по какъв начин ще протече той.

Именно по тази причина сполучливите хора употребяват тези минути за релакс и медитация, а не за инспекция на имейлите. Това е време единствено за нас, което другояче мъчно бихме си откраднали през останалата част на деня. Така те умишлено задават тона на деня си и избират да бъдат фокусирани и положителни за всичко, което ги чака.

А с цел да ставаме толкоз рано, би трябвало и да си лягаме рано. Това също е повече от добра концепция, тъй като сред 22 и 2 часа през нощта е най-дълбокият и оздравителен сън , който сигурно не трябва да изпускаме.
 Сънят, недоспиването и какво се случва, в случай че спим единствено шест часа на нощ
Какво се случва, в случай че спим единствено шест часа на нощ

Вредите, за които не си даваме сметка

Между час и два след залеза на слънцето равнищата на мелатонин в организма ни стартират да се повишават. Именно тогава е и верният миг да се насочим към леглото. А 22 е най-хубавият час, в който да се отдадем на заслужена отмора . И по този начин в 4-5 сутринта ще се събудим с нови сили, търсейки и намирайки мотивацията в новия изгрев и ден, предава Be Inspired.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР