Чували сме десетки, ако не и стотици хипотези за Великата

...
Чували сме десетки, ако не и стотици хипотези за Великата
Коментари Харесай

Кой е неземният обитател на Великата пирамида

Чували сме десетки, в случай че не и стотици хипотези за Великата пирамида в Гиза, за нейния генезис, предопределение и строител. Макар че някои от препоръчаните теории са извънредно странни, те не могат да бъдат изключени изцяло, защото отсъстват научни доказателства, които еднопосочно да сложат завършек на всички разногласия.

Много хора считат, че пирамидите в Египет са енергийни центрове, по-точно пирамидите като цяло, а освен тези в Египет. А какво бихте споделили за история с извънземно, намерено в загадка камера във Великата пирамида?

Според броя от март 2000 година на египетското списание Rose al-Yūsuf, изобретение от подобен тип е направено в Египет. Историята споделя, че през 1988 година френски египтолог изучавал Великата пирамида в Гиза, когато инцидентно разкрил тайнствена и незнайна камера.

Според данните тя била запечатана незабавно след завършването на строителството преди 4000 години. В камерата се намирала мистериозна кристална транспарантна капсула.

Тази кристална капсула в действителност била нещо като животоподдържаща система за малко извънземно създание, което, както се считало, било в положение на сън. Намирането на загадка камера било повече от извънредно събитие, само че откриването на същинско извънземно в пирамидата можело да провокира безпорядък.

Веществените доказателства, които да поддържат историята, оповестени в египетското списания, се считат за изчезнали безследно.

Но историята продължава. Според отчет на Egyptian Magazine, когато откривателите още веднъж огледали откритата камера, разкрили повече информация за нейния тайнствен жител, когато се натъкнали на чудноват папирус.

Йероглифният надпис говорел за загадъчно създание, което се явявало делегат, дошъл в Древен Египет по времето на ръководството на фараона Хофу (Хеопс). Очевидно задачата му била да разгласи за идването на неговия народ на Земята.

Тайнственият клиент получил високата отзивчивост на фараона, защото мистериозният папирус съобщавал, че Великата пирамида е издигната като хранилище на кристалната капсула с извънземното създание. Възможно ли е това да е било същинското предопределение на пирамидата?

Ние не знаем, само че историята за невероятното изобретение най-малко е любопитна. Да се върнем обаче към историята. Великата пирамида била издигната като енергиен център за предпазване на кристалната капсула в работно положение, която да резервира живо извънземното. В процеса на строителство били употребявани модерни технологии.

След като мистериозното създание било намерено, другар на откривателя – биологът и откривател Де Брага – се качил на самолета за Кайро, с цел да вземе мостри от тъкани и ДНК на съществото. Но скоро след кацането Де Брага бил изпратен назад в Европа от египетските управляващи. А тайнственото създание и кристалният саркофаг били конфискувани от Държавна сигурност и отнесени в незнайна посока, където съществото и неземната технология към момента се съхраняват.

След това не са срещани никакви известия, заявки или вести за извънземното, стаята, кристалния сандък или за находката. Всичко се обвило в загадка, като че ли в никакъв случай не се е случвало.

Но да погледнем за малко в историята, с цел да разберем, че това не е първият случай на разкриване на мистериозно създание във Великата пирамида. Според разказите първият човек, който съумял да проникне в Хеопсовата пирамида, бил всесилен халиф на име Абдула ал Мамун, наследник на Харун ал-Рашид. Това било през 813 година от н.е.

След дни на тежък труд неговите служащи съумели да откъртят няколко гранитни блока и разкрили погребална камера, която съдържала остатъци на необичайно създание, заобиколено от скъпоценни камъни. Изглеждало, че е заровено с огромна респект.

Питър Томпкинс загатва събитието в книгата си „ Тайните на Великата пирамида “:

„ Някои арабски създатели оповестяват, че Ал Мамун е разкрил в саркофага каменна скулптура във формата на човек. Те споделят, че в статуята имало тяло с ризница от злато и скъпоценни камъни, скъп меч на гърдите и рубин на главата с размери на яйце, който светел като ден. “

Възможно ли е казаното нагоре в действителност да е правилно и огромна част от доказателствата в реалност да са скрити? Какво става, в случай че една огромна част от историята липсва?

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР