Чували ли сте за умните лекарства“? Това е алтернативното наименование

...
Чували ли сте за умните лекарства“? Това е алтернативното наименование
Коментари Харесай

„Умните лекарства“ – съвременната рецепта за дълголетие

Чували ли сте за „ умните медикаменти “? Това е различното название на така наречен ноотропици – добавки, които усъвършенстват мозъчната активност и паметта, подкрепят концентрацията, могат даже да покачат равнището на мотивация и самонадеяност.

Как работят? Тези препарати могат да бъдат хормони, ензими или невротрансмитери. Някои от тях подтикват и растежния фактор за нерви (NGF) и усъвършенстват оросяването на мозъка. Като цяло са нетоксични и безвредни за банкет, което е доста значимо, защото тези артикули се одобряват ежедневно за нескончаем интервал от време.

Какво можем да чакаме при приема на „ умните медикаменти “?

По-добра съгласуваност

По-висока работливост

По-качествен сън

Подобряване на настроението заради повишение равнищата на допамин и серотонин в мозъка

По-добра работа с думи

Подобряване на мозъчното оросяване

Намаляване равнищата на стрес

По-добър късмет за справяне с меланхолия

Подобрена памет и централизация

 

Но това не е всичко. Един от най-важните резултати при дългогодишен банкет на „ умните медикаменти “ е намаляването на признаците на стареене. Това става посредством увеличение равнищата на растежния фактор за нерви (невротрофин) – белтък, витално значим за живота и функционалностите на нервните кафези, или с други думи посредством подкрепяне образуването на нови неврони.

Любопитен факт е, че откривателката на NGF, Рита Леви-Монталчини, доживява до преклонната възраст от 103 години, като до края на живота си резервира остротата на мозъка си и интелектуална си мощ. Тя споделя, че тайната на нейното дългоденствие и непокътната когнитивна функционалност е ежедневния банкет на NGF. Той потвърдено усилва производството на нови мозъчни кафези и по този начин подкрепя акомодацията на тялото. За разлика от това ниските равнища на NGF са свързани с редица болести като атеросклероза, затлъстяване, диабет вид 2, метаболитен синдром. Ниски равнища са установени и при хора, страдащи от меланхолия, множествена склероза, Алцхаймер, Паркинсон, диабетна невропатия. Освен това при ниски равнища на NGF се повишава риска от ендометриоза и понижава производството на яйцеклетки.

Вдъхновена от дълголетната история и опит на корейската обичайната медицина, Кореавита показа на българския пазар две „ умни медикаменти “:

 

Кореавита Екстракт от гъба Лъвска грива, оказващ изкючително удобно деяние при:

 



 

 

Умствено и психическо натоварване и изтощеност

Състояния на тревога и меланхолия

Невродегеративни процеси

Сърдечно-съдови болести и повишен холестерол

Затлъстяване и метаболитен синдром

Диабет вид 2

Гастрит, стомашни язви

 

Гъбата Лъвска грива се употребява от епохи като общо укрепителен тоник в Корея, Япония и Китай. Будистките монаси са я пили под формата на чай в продължение на стотици години за възстановяване на умствените качества и опцията за фокусиране по време на медитация.

В университета Тохоку в Япония, през 2008 година, лабораторни проучвания потвърждават, че съединения в гъбата Лъвска грива могат непосредствено да подтикват производството на ензими и невротрофини, както и да възвръщат миелиновата обвивка на невроните. Това прави Лъвската грива единствената здравна гъба, използвана при болести като мускулна дистрофия, Паркинсон, Алцхаймер. Освен това тя има позитивно влияние върху положения като тревога и меланхолия.

Β-глюканите в Кореавита дестилат от Лъвска грива усилват невротрофините в мозъка , което усъвършенства познавателната му функционалност и регенерацията на неврони. В резултат се ускорява паметта, усъвършенства се концентрацията, в това число при натоварена умствена активност, да вземем за пример учене.

*Списъкът с изгодите от Кореавита дестилат от гъба Лъвска грива не свършва дотук

Изследванията демонстрират, че екстрактът от Лъвска грива е мощен невропротектор, който може да бъде употребен при разнообразни болести като сърдечно-съдови, затлъстяване, диабет и някои типове рак. Кореавита дестилат от гъба Лъвска грива контролира равнищата на холестерол и кръвна захар, подкрепя детоксикацията на организма и понижава мастната тъкан. Освен това гъбата демонстрира противовъзпалителен резултат, който води до съкращаване на мастната тъкан в организма. В допълнение понижава равнищата на кръвната захар и усилва глюкозния толеранс. Съдържащото се в Лъвската грива съединяване хериценон постиска агрегацията на тромбоцити, а оттова и формиране на тромби.

Полизахаридите в Кореавита дестилат от Лъвска грива доста понижават наличието на така наречен „ пигмент на стареенето “ липофусцин в организма, с което забавят процесите на стареене на клетъчно равнище. Гъбата демонстрира и антиоксидантни свойства, като отстрани свободния пероксид и извежда нездравословните стоманени йони отвън организма.

 

Кореавита билкова смес Mood balance, съчетаваща билки с потвърдено благотворно въздействие върху:



 

 

Нервната система

Емоционалният комфорт

Устойчивостта на стрес

Адекватната реакция на напрежение

Паметта и концентрацията

Качеството на сън

 

Включената в смес полигала тенуифолиа се употребява в азиатската национална медицина като тоник за нервите и мозъка, подобряващ настроението. Според модерни научни проучвания подтиква производството на растежния фактор за нерви (NGF).

Стройната ангелика е извънредно богата на ферулова киселина, която работи като антиоксидант и подкрепя синтеза на колаген. Освен това се употребява при проблеми с паметта и концентрацията.

Китайският сладник съгласно обичайна източна медицина хармонизира и усилва действието на останалите билки, с които е в композиция. Според модерната фармакология има сходно деяние с адренокортикотропния хормон, който е директно обвързван с съответна реакция на организма при стрес и напрежение.

 



 

Повече информация за продуктите може да намерите на уеб страницата www.koreavita.com и на фейсбук страницата Кореавита- здраве и хубост.

 

* обява

 

 

 
Харесайте ни във FB
``
реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР