Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е

...
Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е
Коментари Харесай

11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката си до полуда

Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той към този момент публично е приет от сексолозите. Това е умеенето да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до лудост, разясняват те.
В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, известията (в която и да било обществена медия или общоприетите СМС-и) също се трансфораха във значима част от живота на всяка двойка.
„ Сексингът не е единствено флирт. Това е метод за основаване на горещо полово напрежение в половинката “, споделя сексологът и психологът Кейт Мойл и добавя: „ Това е метод да се опознаете по-добре, да задълбочите връзките си и да ги извършите още по-интимни и благоговейни “.
Секстингът също е превъзходен метод да увеличите желанието и упованието на половинката за среща. Освен това е и съвършен и натурален афродизиак. Мръснишките известия са идеална въведения към същинския сексуален акт, само че също така подтикват въображението и усъвършенстват цялостното качество на секса.
В допълнение те разрешава да повишите качеството на ежедневната връзка с половинката, а и основават чувство за радостно неспокойствие в отсрещната страна даже когато сте разграничени.
Днес направихме лист от 11 секс известия, които умерено може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуденост.
Ето няколщо правила за сексинг:

1. Мръснишките известия отключват въображението на сътрудник. Затова умерено измежду нощ може да изпратите на половинката (ако не спите заедно) следното известие: „ Имах един доста парещ сън и ти беше в него. Искаш ли да ти опиша или щом се забележим да ти покажа? “.
Друга алтернатива е „ Ако бях в леглото ти сега, какво би желал да върша с теб? “.
Но незабавно можете да продължите със следните известия: „ Искам да те докосна! Искаш ли да знаеш какво мисля сега? “.
В краен случаи това също е уместно: „ И през днешния ден нося нови бикини. Искаш ли да ги видиш на фотография или онлайн? “.

2. След замяна на смешки и подобаващи емотикони можете да преминете към по-дълбоки въпроси от сорта на: „ Каква полова фикция постоянно си имал, само че не си направил? “ или „ Какво мислиш за секс играчките? “; „ Каква полова поза постоянно си желал да опиташ? “; „ Ако можехте да правиш секс на всички места, с изключение на в спалнята, къде би го направил? “; „ Какво те възбужда повече от всичко? “.

3. Примамването на сътрудник в спалнята ви също е част от секстинга, по-скоро е като флирт. Той реализира същите цели като предходните въпроси - да разсъни вълнението и упованието в половинката. И тук имате опция да разгърнете въображението си на макс. Ето някои варианти:
„ Моето легло се усеща доста самотно без теб! Искаш ли да легнеш допустимо в него допустимо най-скоро? “ или пък „ Току-що взех душ, само че настроението ми още веднъж е мръсно “.
Обмяната на такива известия в действителност може да сътвори несъмнено съществено полово въодушевление. В последна сметка сексът и флиртът се основават най-вече на играта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР