Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е

...
Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той вече официално е
Коментари Харесай

11 секс съобщения, с които ще възбудиш половинката до полуда СНИМКИ 18+

Чували ли сте за Sexting (сексинг)? Той към този момент публично е приет от сексолозите.

Това е умеенето да пращаш мръснишки послания, с които да възбудиш половинката до лудост, разясняват те.

В днешно време, когато хората не пускат телефона от ръцете си, известията (в която и да било обществена медия или общоприетите СМС-и) също се трансфораха във значима част от живота на всяка двойка.

Жените са в унес, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!



„ Сексингът не е единствено флирт. Това е метод за основаване на горещо полово напрежение в половинката “, споделя сексологът и психологът Кейт Мойл и добавя: „ Това е метод да се опознаете по-добре, да задълбочите връзките си и да ги извършите още по-интимни и благоговейни “.

Секстингът също е превъзходен метод да увеличите желанието и упованието на половинката за среща. Освен това е и съвършен и натурален афродизиак.

Мръснишките известия са идеална въведения към същинския сексуален акт, само че също така подтикват въображението и усъвършенстват цялостното качество на секса.

Жените ще се побъркат от възбуденост и ще мислят единствено за секс, в случай че ядат тези 2 храни

В допълнение те разрешава да повишите качествотото на ежедневната връзка с половинката, а и основават чувство за радостно неспокойствие в отсрещната страна даже когато сте разграничени.

Затова от jenata.blitz.bg взеха решение да създадат лист от 11 секс известия, които умерено може да напишете на половинката и да си гарантирате, че ще побъркате отсрещната страна от възбуденост.



Но кои са те, както и повече за това какво е sexting (сексинг) ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР