Чували ли сте за Лиза и Лена? Те са две

...
Чували ли сте за Лиза и Лена? Те са две
Коментари Харесай

Можем ли да забогатеем без да сме талантливи

Чували ли сте за Лиза и Лена? Те са две близначки от Германия, които без характерен гений съумяха да се превърнат от елементарни 14-годишни ученички в милионери.



Те не умеят да пеят, да танцуват, да рисуват. Дори не разсмиват хората със лични комедийни клипчета. Въпреки това те обикалят целия свят, с цел да се срещат с почитателите си.

Как тези деца са постигнали подобен триумф? Като разгласяват 13-секундни клипчета на песни в една от десетките обществени мрежи, само че без да пеят. Лиза и Лена просто движат устните си по едно и също време със записа на истинския реализатор. Благодарение на това " умеене "  те имат над 40 млн. почитатели в обществените мрежи и лична марка облекла. Двете даже записаха лична ария, която стана шлагер. Лиса и Лена снимат фотосесии за международно известни марки облекла, аксесоари и козметика. Двете имат канал в Youtube с над 700 000 почитатели. 



Българският пазар е дребен, само че даже и тук има хора (влогъри), които печелят пари чрез обществените мрежи и Youtube. Разликата сред тях и Лиза и Лена е, че те създават лични хрумвания и тематики.

Емил Конрад е най-известният роден влогър. Той основава комедийни клипове и е първият в България, който доближи 100 000 клиенти в Youtube. Емил има 5 оповестени книги, както и тениски и тетрадки с неговия лик. Стан е влогър от Пловдив, който също има оповестена книга. 

Стефи и Боряна Стефанова са най-популярните български в Youtube и постоянно работят дружно с разнообразни козметични марки, магазини и центрове за извършване на покупки.

Сред български блогъри има и такива, които започнаха да пускат и лични песни. Такива са Павел Колев и Ицака, Чоко и Пик Пук също, които единствено за една година направиха няколко песни с милиони гледания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР