Чували ли сте за държава, която пуска обвинен в шпионаж

...
Чували ли сте за държава, която пуска обвинен в шпионаж
Коментари Харесай

Русия пак ни направи за смях!

Чували ли сте за страна, която пуска упрекнат в шпионаж човек да отиде умерено в страната, за която е шпионирал според обвиняването и там да получи висока нейна премия? Ако не сте чували, да не се чудите – България.
Вчера, 4 ноември, стана ясно, че арбитър Андон Миталов разрешил на ръководителя на " Русофили " и някогашен издател на в. " Дума " Николай Малинов да отиде най-спокойно в Русия и там персонално съветският президент Владимир Путин да му връчи медал " Дружба " за приноса му в културното съдействие. А прокуратурата споделя и, че Миталов дал разрешението без в действителност Малинов и/или юристът му да са го желали категорично.
Обидно е и то доста да се стига до такова състояние, само че е и показателно – хората, заемащи най-важните постове в страната не могат да наложат ред. Ето това е образецът за неналичието на правовата страна. Когато няма господство на правото, става тъкмо по този начин.
Вие представяте ли си да вземем за пример Англия да беше работила по този начин с Ким Филби? Или Съединени американски щати с Олдрич Еймс? А Русия с Олег Пенковский? Затова България все по-често е наричана от жителите си " територия ". И с право! Но, хей, може това да го броим за триумф във външната политика - стопляне на връзките с Русия. На Путин несъмнено му е доста прелестно какъв брой тъкмо сме топли!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР