Чували ли сте израза психологически демони, маскирани като любов? Фраза,

...
Чували ли сте израза психологически демони, маскирани като любов? Фраза,
Коментари Харесай

6 признака, че ТОЙ не е влюбен във вас

Чували ли сте израза " психически демони, маскирани като обич "? Фраза, която психолозите постоянно употребяват, говорейки за хора, които бъркат сантименталните вярвания и идеали с отнемане на колегата.
Може да се изненадате от броя на хората, които се усещат като в капан в дадена връзка. Нещата могат да станат в действителност рискови, в случай че пренебрегнете предупредителните знаци, заслепени от обич. Ето кои са 6-те признака, че индивидът до вас не е влюбен, а захласнат и " прочувствено ограбващ ".
1. Искат непрекъснато внимание
Когато индивидът до вас желае да прекарвате повече време дружно, това е добър знак. Но в случай че по-скоро стартира да наподобява на досадно кученце, което проси под масата храна, нещата стартират да излизат отвън надзор.
Да се влюбиш в човек с разрушено сърце…
2. Изискват цялото ви време
Започва се с екскурзии през уикендите и сантиментални вечери всяка вечер след работа. След време това прераства в молби да си вземете болничен, отпуска или каквото и да било, единствено с цел да не излизате от у дома.
3. Нямат персонален живот
Или най-малко са имали преди да ви срещнат. Със сигурност ви е станало прелестно, когато вашият човек се е лишил от " мъжка вечер ", с цел да прекара време с вас. И обикновено да е по този начин, в случай че е индивидуален случай. Дадете ли си сметка, че сътрудникът ви от месеци не се е срещал с никого, това несъмнено е " алена лампичка ".
Останалите три признака може да откриете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР