Чували ли си за жени, които са изпитвали коргазъм? Това

...
Чували ли си за жени, които са изпитвали коргазъм? Това
Коментари Харесай

Как да достигнете коргазъм

Чували ли си за дами, които са изпитвали коргазъм? Това е оргазъм, доближат по време на извършения или подготовка. Подобно на тези, които имат оргазъм насън, мъчно е да се отдели истината от слуховете, по тази причина взехме решение да навлезем по-подробно в коргазмите и да проверим истина или мит са!

Менторът по половите въпроси и връзките Колин Ричардс изяснява какво съставляват коргазмите и за какво някои дами ги изпитват.

Съществуват ли коргазмите?

В интернет има обилие от разкази на дами, изпитали всевъзможни приятни чувства в изненадващи и необикновени, а много постоянно и в неуместни обстановки, като да вземем за пример до момента в който правят напрягаща физическа активност. Тези чувства са известни като коргазми и те съществуват.

Коргазъм идва от съчетанието на думите стомах и оргазъм.

Тоест натоварването на коремните мускули с извършения като коремни преси и лицеви опори може да ви достави необикновено полово наслаждение, съпроводено с плевел оргазъм. Нещо като прелестен непряк резултат от престоя във фитнес залата. Просто е нужна процедура, добре тренирани коремни мускули и подобаващи извършения.

Откъде в действителност идва половата възбуденост при коргазма?

Предполага се, че всичко се дължи на притискането и триенето в региона на гениталиите по време на тренировките, както и засиленото кръвообръщение като резултат на физическото натоварване, а също и отделянето на ендорфин и допамин, провокирано от дейните извършения. Всичко това в композиция е задоволително, с цел да те изведе на върха на удоволствието.

Като най-ефективни за коргазъм се предлагат упражненията за долната част на коремната мускулатура на т.нар captain's chair (капитански стол), при който висите, облегната на лакти, и вдигате краката си, без да ги свивате в коленете.

Коргазъм или просто гъделичкащо и възбуждащо чувство там долу може да постигнете и при повдигане на тежко, колоездене (в резултата от вибрациите и натиска на точното място), спининг, йога, тичане, танци.

Коргазмите за първи път са маркирани от американския сексолог Алфред Кинси в книгата си от 1953 година "Сексуално държание при женския пол ". Освен персонални истории, има и от ден на ден научни доказателства, които разпознават коргазма като същински биологичен феномен. Според серия от изследвания в университета в Индиана и Института за проучвания на секса, пола и репродуктивността "Кинси ", една на всеки 10 дами изпитва коргазъм в избран миг от живота си.

Природата може би има тактика. Тъй като бременността изисква женското тяло да претърпи солидни физиологични промени, в случай че упражненията на коремната област са приятни, може да се подсигурява, че дамата ще продължи да ги прави и ще поддържа положително здравословно положение и ще е способна да износи огромен плод.

Ако коргазмът се случи на неуместно място?

Тревожно е, че дамите постоянно се усещат неловко и изпитват позор от коргазма, написа "Космополитън ". Не би трябвало да се чувствате по този начин, поради нещо, което се случва естествено, тъй че премахнете виновността от себе си и работете за коремните си мускули.

Могат ли мъжете да получат коргазъм?

Малък брой мъже са съобщили, само че множеството от тези анекдотични случаи са свързани с възбудени момчета, които вършат извършения, причиняващи непосредствено търкане на техните елементи. Така че, евентуално не.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР