Чувал съм много мои колеги през годините да говорят за

...
Чувал съм много мои колеги през годините да говорят за
Коментари Харесай

Борисов: Докато другите се чудят къде и какво щяло да мине, нашето вече работи

Чувал съм доста мои сътрудници през годините да приказват за доставки на газ, за планове, само че на процедура нула! А през днешния ден като отворим крана, ще може да има транспорт на 16 куб. метра природен газ в двете направления. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който през днешния ден взе участие в церемонията по въвеждане в употреба на директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско.

С построяването на 20-километровата газопроводна права потенциалът за транспорт на природен газ от България за Турция ще се усили с 1.7 милиарда кубически метра на година.

„ Докато другите се чудят къде и какво щяло да мине, нашето към този момент работи “, сподели министър председателят Борисов и добави: „ Благодаря на строителите и служащите, тъй като през днешния ден от всички наши прилежащи страни - ние сме подготвени! “.

Министър-председателят подсети за сделките, които направихме в Анкара и в Москва, за продължението на Турски поток през нашия хъб за Сърбия, Македония, Австрия и Унгария. „ Това вършим сега – по европейските правила, със глобите на Европейска комисия “, сподели още министър председателят Бойко Борисов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР