Чувал съм много мои колеги през годините да говорят за

...
Чувал съм много мои колеги през годините да говорят за
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Докато другите се чудят къде и какво щяло да мине, нашето вече работи

Чувал съм доста мои сътрудници през годините да приказват за доставки на газ, за планове, само че на процедура нула! А през днешния ден като отворим крана, ще може да има транспорт на 16 куб. метра природен газ в двете направления. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който през днешния ден взе участие в церемонията по въвеждане в употреба на директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско.
 0308_2018-2  0308_2018-3  0308_2018-4  0308_2018-5
С построяването на 20-километровата газопроводна права потенциалът за транспорт на природен газ от България за Турция ще се усили с 1.7 милиарда кубически метра на година. „ Докато другите се чудят къде и какво щяло да мине, нашето към този момент работи “, сподели министър председателят Борисов и добави: „ Благодаря на строителите и служащите, тъй като през днешния ден от всички наши прилежащи страни – ние сме подготвени! “.

Министър-председателят подсети за сделките, които направихме в Анкара и в Москва, за продължението на Турски поток през нашия хъб за Сърбия, Македония, Австрия и Унгария. „ Това вършим сега – по европейските правила, със глобите на Европейска комисия “, сподели още министър председателят Бойко Борисов.


 разкриване на директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  0308_2018-8  0308_2018-7  0308_2018-6  0308_2018-5  0308_2018-1  0308_2018-4  0308_2018-3  0308_2018-2
Димитър Желязков ще бъде заловен, съобщи Бойко Борисов във връзка със профилираната акция, която бе извършена в Бургаско. Относно това за какво е позволено Димитър Желязков да напусне страната и ще търси ли отговорност от управлението на Министерство на вътрешните работи за това, Борисов разяснява: „ Ще го заловен. Знам, че това ви е по-интересно. Има Министерство на вътрешните работи, основен секретар – те могат да обяснят всичко, само че вие си нямате на визия какъв брой старания коства това, което направихме през днешния ден “.

На въпрос по отношение на сезона и заплахата от пожари, министър председателят разяснява, че има отпуснати задоволително средства, с цел да може да се преправят хеликоптерите „ Кугър“, с цел да могат да гасят възможни пожари.

Борисов се обърна към публицисти и съобщи, че като го видят единствено го изпитват. „ Питайте Каракачанов. Колкото пари желаеха, толкоз дадохме. Имаме 14 „ Кугъра“ – най-модерните хеликоптери в света. Кой ги е приземил, за какво сме купили 14 „ Кугъра “-а и единствено 4 летят, а другите стоят и не мърдат, защо са ги купували? Така са подписвали контракти. Днес имаме празник дано се порадваме“, добави министър-председателят.
 директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско  разкриване на директния газопровод за Турция в сектора Лозенец – Недялско
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР