Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните образи

...
Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните образи
Коментари Харесай

Чутовен гаф разкри кой е Светлината в „Маскираният певец”

Чутовен гаф разкри кой стои зад един от най-мистериозните облици във втория сезон на „ Маскираният артист ” – Светлината. Екипът не помни да включи програмата за модулиране на гласовете по време на директното предаване в съботната вечер, когато участникът стартира да дава отговор на въпрос от „ детективския ” панел. Чу се глас, за който с съвсем 100-процентова сигурност може да се каже, че е на Стефан Илчев.

Още с първото си стъпване на сцената на шоуто Светлината съумя да убеди и публиката, и панелистите, че е жена. Заради фините крайници и тембъра, който доста малко мъже имат, всички взеха решение, че това е певица, само че се оказва, че май е артист, който е извънредно добър с имитациите на дамски облици. Това без подозрение е Стефан Илчев, прочут като най-хубавият подражател на Лили Иванова.

Миналата година той завоюва шоуто „ Като две капки вода ”, а в този момент като нищо ще стигне и до финала в „ Маскираният артист ”, тъй като е една от най-харесваните маски сега. Феновете на изпълнителя към момента си спомнят стройните му крайници от „ Капките ”, с които Мария Илиева признава, че я е карал да завижда. Ръстът на артиста също дава отговор на Светлината, а доста от уликите, които шоуто на Нова телевизия дава за участника, се вписват идеално в характерностите на Илчев.

От двете излъчени досега визитки излиза наяве, че бащата на Светлината е минал „ доста благи ” – бащата на Стефан е бил моряк; участникът е мечтал да бъде в устите на хората – като дребен артистът е желал да стане ортодонт като майка си; загатва се хвърчене в космоса, а Илчев е роден на 12 април – деня на космонавтиката. И тъй като в уликите постоянно се загатва за фантазии – една от първите песни в кариерата на артиста се споделя „ Dreamin’ ” – в превод от британски – „ Мачтаейки ”. След  всички тези съвпадения и откакто екипът на шоуто пропусна модулацията на гласа на Светлината и той прозвуча в ефир подобен, какъвто е в реалност, надали към този момент може да съществува подозрение, че зад маската е най-хубавият подражател на Лили Иванова в нашата страна. Дори методът, по който приказва той, припомня стила на примата, писа Уиленд.

Странно е, че откакто чуха същинския глас на участника, „ детективите ” Азис, Владо Пенев, Алекс Раева и Виктор Калев дадоха неуместните догатки, че това може да е Ваня Щерева, Виктория Георгиева, Ирина Флорин или лекар Щонова. Вероятно странните им хрумвания се дължат на напрежението и опита да маскират гафа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР