Чупене, скандали и нервни кризи – това е ежедневието в

...
Чупене, скандали и нервни кризи – това е ежедневието в
Коментари Харесай

Преди да влезе в клиника за наркозависими, Сузанита изпотрошила дома си, налетяла да бие родителите си

Чупене, кавги и нервни рецесии – това е всекидневието в фамилията на скандалната тийнейджърка Сузанита. Причина за екшъните и в сериозната наркозависимост, за коята призна и самата певица. Дни преди да влезе в клиника за наркомани, 17-годишната дъщеря на Орхан Мурад разкри, че през последните месеци е употребила мощни опиати, научи HotArena.

В началото на април Сузанита излязла от клиника за наркозависими и обществено описа за пъкъла, през който е приминала. Една част от парите, които заработвала от скандалните си шлагери, тя давала за щедрост. Голяма част от тях обаче прахосала за опиати.

„ Животът ми се прекатурна за извънредно малко време на тази нежна възраст... Преминах през сложен интервал в границите на 5 месеца. Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали, в които желаех да излея утехата си и да стимулира допамин и ендорфин в организма ми. „ Чувствах се щастлива ”... Ха-ха, щастлива... ” Стигнах до крайности - да посегна на хора, които са ме изгледали! Да изпочупя всичко в близост ”, разкри в обществените мрежи провокативното миньноче. Дори и най-върлите й фенове заподозряха, че признанието й, че влиза в наркокомуна е следващата й провокация и реклама на новия й клип.

Екстравагантната старлетка протегнала ръка към опиатите, когато била на 14 години. Точно тогава направила огромния си пробив на музикалната сцена с шлагера „ Луцифер и Буда ”. Първо пробвала марихуана. Когато осъзнала, че към този момент не й работи, прибегнала до по-тежки вещества. Вземала и успокоителни. Заради тежките опиати издържала по една седмица без храна и сън. Постепенно певицата почнала да потъва. Родителите й, които яростно я бранеха в медиите, за първи път осъзнали, че щерка им им проблем, когато се стопила до сериозните 36 кг.

„ Започнах да изгубвам другари. Дори фамилията си усещах, че изгубвам. Губех смисъла на живота си. След опиатите последваха сънни парализи, халюцинации, паник офанзиви, нервни рецесии. Виждах дяволи. Дори умрялата си баба видях. Хващаше ме за врата и ме душеше. И аз не можех да мръдна, не можех да приказвам. Беше доста ужасно, в действителност. Тези 4 месеца бяха призрачен сън за мен. Последните дни преди да се подложа на лекуване бяха тежки. Изрекох тежки думи... Искам да се извиня на баба ми и дядо ми, тъй като прекрачих границите. Два дни по-късно влязох в клиниката, тъй като си споделих: „ Не, това не може да продължи! ”, изповядва се певицата в тв изявление.

Заради тежките опиати, които приемала, отключила паник офанзиви и сънни парализи, а тя напълно изгубила визия за действителността. Един ден изпотрошила всичко у дома и налетяла да бие родителите си. Майка й Шенай съумяла да поговори с нея и да я убеди, че има потребност от лекуване. Сузанита почнала да търси в интернет кои са най-хубавите клиники за наркозависими.

„ Загубих паметта си напълно, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не желаех нищо от живота, а и не знаех какво ще върша с него. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах усеща, на моменти дори и не дишах. Изпадах с несъответстващи обстановки, паник офанзиви, нервни рецесии, в случай че нямах дозата си. Не слушах никого, мислех, че те ми приказват простотии, а чак в този момент, когато следващата система се влива в натровения ми организъм, съзнавам, че за положително са ми говорили, а фамилията ми в никакъв случай не са ми мислили неприятното. Аз бях в най-дълбоката яма. Буквално бях жива в гроба и не знаех по какъв начин да се измъкна. 4 месеца ми лиши до момента в който схвана кое е вярното решение. Аз го взех и сега съм чисто нова ”, признава Сузанита.
Певицата се лекувала в продължение на месец, само че не счита, че е преборила зависимостта си и продължава да посещава дневен център към клиниката. Лечението щяло да продължи 3 месеца, през които ще продължи да взема тежки антидепресанти заран и вечер.  Тийн изпълнителката не стопира с интервенциите по тялото си. Още предходната година, когато бе на 16 години, невръстната госпожица наду устни с хиалурон и сега наподобява на Мара Отварачката, която може да й бъде майка. Въпреки че непрестанно е подложена на критика поради фриволното си държание и вулгарна визия, щерката на Орхан Мурад е безразлична към публичното мнение.

Всъщност бъдещето на провокативната Сузанита е предначертано още от ранните й детски години, когато е единствено Сузана. Съучениците й в учебно заведение я тормозели и я причаквали, с цел да й вземат парите. От дребна тя съпровождала татко си по участия в нощни заведения и демонстрира танцувални заложби. Телевизионният дебют на дребната Сузи е на 9-годишна възраст. Третокласничката гостува дружно с татко си Орхан Мурад в предаването „ Нека приказват... ” на Росен Петров. Отраканото хлапе искрено призна, че не слуша фолк, харесва музиката на рапъра 100 Кила и Криско и мечтае Джъстин Бийбър да й стане гадже. През 2012 година тя записва ария с татко си. В нея се пее за цирк и животни – нормалната детска тема. Днес, 8 години по-късно, Сузанита е измежду най-скандалните изпълнителки и има съществени проблеми с опиатите, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР