Чума по дребните преживни животни има в България, няма съмнение

...
Чума по дребните преживни животни има в България, няма съмнение
Коментари Харесай

Няма съмнения, че в България има огнище на чума, обявиха експерти от ЕК

Чума по дребните преживни животни има в България, няма подозрение за това, а ограниченията, които БАБХ е подхванала са в сходство със законодателството на Европейски Съюз.
 Всички, които идват да оказват помощ на баба Дора, разнасят чумата, разгласи вътрешният министър  Двама министри рапортуват пред депутатите свършеното в рецесията с чумата по животните
Това е заключението на експертната задача на Европейската комисия, която посети България тази седмица, оповестиха т БАБХ.

Според специалистите от БАБХ са свършили работата си умело и са употребявали за своевременни ограничения за ограничение на разпространяването на заболяването. 

Чумата по дребните преживни животни е рисково, бързо разпостраняващо се заболяване, а бързината на осъществяване на ограничения за евтаназия на животните в огнищата и контролиране на придвижването на хора, животни и артикули от тях е от значително значение. Всяко закъснение и/или дейности, които опълчват осъществяването им е причина за разпространяване и поява на нови огнища, допълниха от БАБХ.

БАБХ работи в тясно съдействие и цялостна бистрота с всички отраслови институции на страната и ЕК. България е на фронтовата линия на Европейски Съюз и във връзка с запазване здравето на животните в страната и Европейски Съюз е основен състезател. Всички страни членки на Европейски Съюз са насочили взор в дейностите на страната ни и разчитат на ограниченията и осъществяването им с оглед за запазване здравето на животните и ограничение инфекцията, допълниха оттова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР