Чума има в 7 населени места в България, заяви председателят

...
Чума има в 7 населени места в България, заяви председателят
Коментари Харесай

Цветанов: Чума има в 7 населени места в България

Чума има в 7 обитаеми места в България, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след изключителното съвещание на Народното събрание поради болестта по животните.

"Действията, които предприе БАБХ са навременни, доста неотложни и подхванати според българското законодателство. Трябва да има по-голяма осведоменост на обществото и на локалното население. Обезщетението ще бъде в оптимално къси периоди ", показа още Цветанов.

Той намира за изцяло естествени упреците на опозицията в лицето на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия, които се "хвърлиха на нож " против решенията на ръководещите да евтаназират дребния рогат добитък в Странджа.

"Искането на оставки от страна на опозицията е тяхно всекидневно упражнение. Преди 10 дни имаше избор на съмнение. Опозицията си има систематичен метод, с цел да желае оставката на това държавно управление, тъй като тя желае да влезе през служебния вход и да ръководи. Никой от опозицията не предлага съответни ограничения ", добави Цветанов.

Същото бе мнението и на ръководителят на ПГ на "„ Обединени патриоти “ Волен Сидеров, който пригласяйки означи, че водачът на Българска социалистическа партия не приема ограниченията против разпространяване на чумата и ги афишира за противозаконни, само че в това време не е дала оферти какво да се направи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР