Чули сте песен по радиото или в клуб, но не

...
Чули сте песен по радиото или в клуб, но не
Коментари Харесай

Пет алтернативи на Shazam

Чули сте ария по радиото или в клуб, само че не може да я намерите? Най-вероятно ще се опитате да индентифицирате песента с Shazam. Каналът показва 5 други възможности на това приложение:

SoundHound

Първото приложение, в който и да е лист гласи, че " най-хубавата опция на Shazam " би трябвало да бъде SoundHound. То е най-големият противник на Shazam.

TrackID

TrackID е приложение на Sony, което се подрежда измежду най-хубавите в музикалната идентификация. Това е едно от най-надеждните и високо оценени приложения в ранглисти за приложения в тази категория.
 музика Thinkstockphotos
Musicxmatch

Musicxmatch по формулировка е музикален плейър, само че също по този начин е кадърен да разпознава музика, апропо. Основната му функционалност е да дава текстове и може да се похвали с една от най-големите текстови бази данни на пазара.-->

MusicID

MusicID, една от най-хубавите музикални идентификационни приложения. Идентифицирането на песните е бързо и всичко, което би трябвало да извършите е да докоснете бутона за микрофон в приложението, с цел да започнете. Веднъж разпознати, приложението ще ви даде цялостни детайлности за песента, както и за видеоклипове в YouTube и сходни песни.

Music Identification

Не е едно от най-любимите приложения в този лист и несъмнено не е най-добре изглеждащото, само че прави работата за идентифициране на музиката и го прави добре. Това е едно от най-бързите приложения за идентифициране на музика и е съвършеното приложение за всеки, който просто желае да разпознава музика и нищо друго.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР