Чуждите туристите по морето у нас имали най-голям проблем с

...
Чуждите туристите по морето у нас имали най-голям проблем с
Коментари Харесай

Кирилицата обърквала чуждите туристи по родното море

Чуждите туристите по морето у нас имали максимален проблем с кирилицата, на която били написани знаци, табели и разгласи. За това пък били впечатлени от българите, които владеели непознати езици и услужливо ги ориентирали в комплицирани обстановки по време на ваканцията им. Това са част от мненията на гостите в Туристическия информативен център /ТИЦ/ във Варна, измежду които доминират позитивните оценки, уточни ръководителят Тихомир Патарински.

От началото на годината доникъде на септември над 25 000 туристи са употребили услугите на ТИЦ, който неотдавна получи документ за качество на интернационалната платформа TripAdvisor. Тя дава опция на посетителите да дават оценки и отзиви през мобилния телефон или през таблета, като записаните обекти във Варна са 120.

По този метод са получени и многочислени положителни мнения през последната година, оповестява " Труд ". Туристи от 86 националности са посетили инфоцентъра в морската столица, като най-многобройни са били германци, французи, руснаци и поляци. Те са и най-активните участници в извършените 85 безвъзмездни турове с групи по 25 индивида до забележителности, проведени от община Варна. Безплатните пешеходни обиколки не престават до края на месеца с екскурзовод на британски език.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР