Чуждите граждани са предадени на служба Миграция“, а по-късно са

...
Чуждите граждани са предадени на служба Миграция“, а по-късно са
Коментари Харесай

И това го има у нас: Арестуваха след гонка 44-годишна жена, превозвала китайски мигранти

Чуждите жители са предадени на работа „ Миграция “, а по-късно са настанени в Център за настаняване на мигранти в столицата

44-годишна жена е арестувана за транспортиране на 10 китайски жители, оповестиха от полицията в Кюстендил. Тя е арестувана с полицейска заповед в края на предходната седмица от кюстендилски криминалисти в границите на провеждана профилирана интервенция.

При подаден сигнал от полицейски чиновници за прекъсване и инспекция в региона на с. Граница, тя не се е подчинила. Жената е спряна е в с. Багренци.

Установено е, че е превозвала в автомобила си 10 китайски жители.

Превозваните жители са имали персонални документи, издадени от Китайската национална република. При последвалите процесуални дейности на адреси, населявани от 44-годишната жена, са открити и иззети 12 боеприпаса от друг диаметър, регистрационни табели на коли, огромна сума пари в евро, мобилни телефони, голям брой тетрадки с имена и телефони.

Чуждите жители са предадени на работа „ Миграция “, а по-късно са настанени в Център за настаняване на мигранти в столицата. 

По случая е стартирано следствие в районно управление (на МВР) Кюстендил, работата продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Кюстендил.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР