Чужди компоненти са открити в остатъците от най-новите ракети, които

...
Чужди компоненти са открити в остатъците от най-новите ракети, които
Коментари Харесай

Русия използва чуждестранни компоненти в новите си ракети

Чужди съставни елементи са открити в остатъците от най-новите ракети , които Русия употребява, с цел да удари територията на Украйна.

Това заяви УНИАН, базирайки се на изказване на представителя на Военновъздушните сили на Украйна Юрий Игнат, направено в ефирен маратон.

Отломките, открити след последните противников удари, демонстрират, че ракетите са създадени през есента и зимата .

" Знаем, че на руснаците са им останали малко ракети. Но те към момента ги създават. Тези остатъци, които бяха открити по време на рисковите удари, демонстрират, че това са нови ракети .

Те са били създадени и през есента, а има и зимни версии на частите. Врагът продължава да ги създава. Но темповете на произвеждане няма да са високи, тъй като това са софтуерни оръжия и не се създават бързо . Но, за жалост, те не престават да ги създават ", съобщи в ефира на телемаратона Юрий Игнат, представител на командването на Военновъздушни сили на ВСУ.

Що се отнася до съставените елементи на ракетите, той означи, че руснаците не могат да създават високотехнологични елементи, по тази причина в съветските ракети " маркировката е несъмнено съветска, боята е несъмнено съветска, металът е несъмнено съветски ", а всичко останало не е съветско.

" Ако не могат да създадат мобилен телефон, къде могат да се занимават с високи технологии като високоточни оръжия. Една крилата ракета в действителност е дрон и коства милиони долари.

В нея има хиляди високотехнологични елементи . Русия не може да ги създава, това е реалност. За страдание, може да ги набави, може би. Може би разполага с избран ресурс от тях.

Но може да си ги набави през трети страни, като ги контрабандира . Ето за какво е нужен санкционен напън върху терористичната страна на всички равнища ", заключи Игнат.
 Пожарът в петролната база в Севастопол - Обновена
Пожарът в петролната база в Севастопол - " Божие наказване за Уман " - позиция на Киев

Огънят е сподавен изцяло

Руските нашественици нападнаха Украйна със стратегически самолети Ту-95 от региона на Каспийско море към 04:00 ч. на 28 април. Силите за защита унищожиха 21 от 23-те крилати ракети X-101/X-555, както и два БЛА на оперативно равнище.

Командването на военновъздушните сили на Украйна съобщи, че по време на тази ракетна офанзива против Украйна съветските сили са употребявали и по-специално ракети " Искандер-К " с наземно базиране, които са сложни за разкриване и могат да бъдат изстреляни от близки дистанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР