Чужди компании са влезли в таен картел с големите хранителни

...
Чужди компании са влезли в таен картел с големите хранителни
Коментари Харесай

БЪЛГАРСКОТО КИСЕЛО МЛЯКО - НА ПЪТ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО! Чужди компании са влезли в таен картел с големите хранителни вериги!

Чужди компании са влезнали в скришен картел с огромните хранителни вериги. За този срамен факт юрист Анели Чобанова - ръководител на Конфедерацията за отбрана от дискриминация е сезирала Комисията за защита на конкуренцията.В сигнала си юрист Чобанова е описала образци с българското кисело мляко.

Припомняме,че с помощта на намесата на евродепутата Николай Бареков и неговия екип бе осъществено журналистическо следствие,което предотврати унищожаването на Българското Кисело Мляко посредством смяна на БДС. Екипът на Николай Бареков откри неистинен документи, направени от служители в министерството на земеделието,за което неотложно бе сезиран с формален сигнал министърът на земеделието Румен Порожанов. Именно тези дейности на евродепутата Николай Бареков и неговия екип предотвратиха заличаването на родното кисело мляко.

С днешна дата обаче е видно, че непознатите компании не са се отказали от това си пъклено дело, против което се изправя и юрист Анели Чобанова.В сигнала си тя разказва всички приоми,с които боряват непознатите компании и огромните хранителни вериги с цел да мачкат българските производители. Сега чакаме ефикасните дейности на държавните институции, а BNews разгласява сигналът до Комисия за защита на конкуренцията на юрист Анели Чобанова.

Сигналът може да видите ТУК!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР