Чуждестранните туристи постепенно ще започнат да се връщат в Испания

...
Чуждестранните туристи постепенно ще започнат да се връщат в Испания
Коментари Харесай

Ще загуби ли Испания летния туристически сезон?

Чуждестранните туристи последователно ще стартират да се връщат в Испания най-рано през септември, а през лятото в страната ще има единствено вътрешен туризъм, сподели Пабло Диас, професор по стопанска система и предприемачество в Отворения университет в Каталуния.
Диас счита, че испанското държавно управление няма проект да избави туристическия бранш като подобен. " Планът е да се избави единствено това, което е допустимо. Да се направи най-малко нещо, което да поддържа вътрешния туризъм , тъй че секторът просто да оцелее, и по-късно би трябвало да помислим по какъв начин да възстановим интернационалния туризъм ", сподели специалистът.
Според него идните месеци за туристическия бранш ще бъдат „ злополучие “: има доста по-малко вътрешно търсене в сравнение с предложение.
" Това ще бъде завръщане към 70-те години на предишния век, когато в страната имаше най-вече фамилен туризъм. Освен това хората ще пътуват с персонален превоз ", споделя специалистът.
Летният туристически сезон през тази година съгласно Диас е „ на практика изгубено “. Границите за задгранични туристи ще стартират да се отварят последователно - първо в Европа. И преди всичко за жителите на тези страни, в които епидемията се развива почти едновременно и в същата степен, както в Испания. Става въпрос на първо място за италианците и французите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР