Чуждестранните състезателки на Марица (Пловдив) Алекзандра Холстън, Дженифър Крос и

...
Чуждестранните състезателки на Марица (Пловдив) Алекзандра Холстън, Дженифър Крос и
Коментари Харесай

Вайс, Крос, Холстън: Марица е много добре организиран клуб

Чуждестранните състезателки на Марица (Пловдив) Алекзандра Холстън, Дженифър Крос и Катлийн Вайс дадоха изявление пред volleymaritza.bg след успеха в първия полуфинал от НВЛ-жени против Раковски (Димитровград).

Алекзандра Холстън:

" Мисля, че това беше добра победа за нас. Съгласна съм с Джен, че имаше много дълги разигравания. Те са много нападателен тим. Радвам се, че се поздравихме с успеха. Ние сме тук към този момент от няколко месеца и се усещаме доста удобно. Марица е превъзходен доста добре проведен клуб. Съотборничките ни и треньорският щаб са доста другарски настроени, забавляваме се. Винаги е добре, когато имаш такава среда към теб ".

Дженифър Крос:

" Те играха добре в отбрана, тъй че се получиха много дълги разигравания и стана добър мач. Напоследък времето е доста хубаво и ние се любуваме на хубавото време. Харесвам клуба и всичко е ужасно. Нашият втори тим е на полуфиналите, това е ужасно и приказва доста ".

Катлийн Вайс:

" Ние сме доста щастливи от нашата игра. Победихме много бързо и гледаме към идващите мачове. Чувстваме се добре в Пловдив. Опознахме града. Има огромни търговски центрове. Може да си прекарваш добре всеки ден. Забавляваме се с нашите съотборнички и щаба. Организацията е много добра. Обичам мачовете от Шампионската лига и се усещам ужасно тук ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР