Чуждестранните журналисти, които са у нас за официалното откриване на

...
Чуждестранните журналисти, които са у нас за официалното откриване на
Коментари Харесай

Световните медии: за председателството: Организацията е добра, целите са ясни

Чуждестранните публицисти, които са у нас за формалното разкриване на българското европредседателство, разясняват, че триумфът на ще се мери с броя на завършените след полемиката промени. Като най-голямо предизвикателство се обрисува промяната в системата за убежищата, известна като Дъблинския правилник, която се унаследява към този момент в 4 следващи ръководи, предава bTV.
По думите му България има ясна концепция за нещата. Наясно сте къде се намирате и къде желаете да отидете, счита журналистът.

Сред публицистите, упълномощени у нас е и Анастасиос Атанасиу, който работи за кипърска медия. Той счита, че връщането на европейската вероятност за западните балкани е огромен принос. „ Наистина Европа се нуждае от това, това е нещото, от което и Балканите се нуждаят, тъй като то ще донесе непоклатимост на региона”, споделя кипърският публицист. И съгласно него организацията е на доста високо равнище.

Над 56 медии и новинарски организации са упълномощени у нас, с цел да отразяват от София началото на българското европредседателство.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР