Чуждестранни авиопревозвачи от 8 юни ще имат възможност да изберат

...
Чуждестранни авиопревозвачи от 8 юни ще имат възможност да изберат
Коментари Харесай

Китай смекчава ограниченията за чуждестранни авиокомпании

Чуждестранни авиопревозвачи от 8 юни ще имат опция да изберат едно от летищата на Китай, до което да правят постоянни полети. Това оповестиха през днешния ден китайските авиационни управляващи, представени от Ройтерс и ТАСС.

Всяка самолетна компания има право да подаде поръчка за осъществяване единствено на по един полет седмично до летище в листата, одобрен от Пекин.

Китай заяви за един болен от COVID-19

Според официалното съобщение това предписание обгръща компании, които по-рано не са били измежду превозвачите, извършващи полети според правилото, оповестено на 12 март. То гласи, че за седмица единствено по един транспортьор от всяка страна има право да реализира един полет до Китай по единствено един маршрут.

Властите прецизират, че фирмите, получили опция да подадат поръчка, са задължени да обезпечат оптимални ограничения за епидемиологичен надзор. Ако броят на пасажерите, инфектирани с новия ковид на борда на техни самолети, летящи до Китай, надвиши пет, то превозвачите за една седмица се лишават от правото на полети. При 10 инфектирани полетите ще би трябвало да спрат за четири седмици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР