Чужденци откачиха по българската Барби Андреа Иванова. Блондинката, която по-скоро

...
Чужденци откачиха по българската Барби Андреа Иванова. Блондинката, която по-скоро
Коментари Харесай

Чужденци полудяха по българското Барби

Чужденци откачиха по българската Барби Андреа Иванова. Блондинката, която по-скоро наподобява на гротескно копие на обичаната детска кукла, стана шлагер в мрежата, видя HotArena.

21-годишната бургазлийка учи право в СУ и няма самообладание да вземе диплома, с цел да се подложи на следващите корекции. „ Ще си налея и силикон. Много го желая, очаквам единствено да завърша СУ ”, споделя още тя, цитира „ България през днешния ден ".

Русата дама се е зарекла, че ще се трансформира в жива кукла. И откакто се появи в общественото пространство се трансформира в безспорна сензация.

„ Предлагат ми пари в немско риалити шоу. Искат ме в британска телевизия, писаха ми и от Аржентина. Попаднах в топ 10 на най-бързо популяризиращи се персони в Европа.

Прочух се в целия свят. И в Китай писаха за мен ”, хвали се Андреа пред родната преса.
Платиненоруса коса, тежък грим, характерни вежди, апетитен бюст и големи устни, които близо 15 пъти попълва–това е запазената марка на хубавицата.

„ За последно слагах хиалурон през месец май. Струва сред 300 и 500 лева в частна клиника. Няма противопоказания, единствено в деня на слагането се пие от сламка и не се поставя червило ”, хвали се тя.

Наред с предложенията за медийни изяви, българското Барби получава и неприлични предложения от мъже. „ Предлагат ми брак. Други ми вършат предложения да вървя при тях в чужбина против 1000–2000 евро.

Подминавам ги. Но други ми вършат усещане с държанието си и излизам с тях.

С някои даже повече от един път. Не съм по свалките за една нощ, само че и не обвинявам никой, който е решил да ги практикува ”, споделя още Андреа и добавя, че към този момент не е подготвена за сериозна връзка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР