Чужденци на Бъдни вечер... по неволя в България. Такъв е

...
Чужденци на Бъдни вечер... по неволя в България. Такъв е
Коментари Харесай

Неволя! Джон Кери, който вилня с мотокар в Слънчев бряг, празнува Коледа у нас

Чужденци на Бъдни вечер... непредпазливо в България. Такъв е казусът с британеца Джон Кери, който под влияние на опиати в края на септември вилня с мотокар в курорта Слънчев бряг, оповестява bTV. 26-годишният Джон Кери продължава да е с мярка „ подписка”. Ще посрещне Коледа у нас - непредпазливо. От злощастната лятна нощ Кери нищо не помни. След алкохол и дрога той атакува служители на реда с гаечен ключ, те пък го стреляха с гумени патрони, потроши няколко автомобила с откраднат мотокар, а преследването стана на основния път Бургас-Варна пред очите на десетки жители.

„ Ще си подготвя една голяма порция телешко за вечеря за празника и ще пийнем с приятелката ми. Това ще е добра Коледа. Има доста положителни фитнес зали, където мога да упражнявам, само че ми липсва фамилията и децата. Искаше ми се на празниците да бъда с тях ", призна той.
Кери е татко на две момчета - на 2 и 3 години, които го чакат в родния Кембридж. „ Чувам децата по интернет, само че не е същото като да ги прегърна и да ги целуна ", добавя бащата.

Сега двете момчета ще получат подаръците си от майката на Кери. Разследването към неговите прегрешения завърши, следва прокуратурата да внесе обвиняването в съда. Не е ясно какво наказване ще желае прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР