Чужденецът няма статут на бежанецСуданецът, който нападна в петък вечерта

...
Чужденецът няма статут на бежанецСуданецът, който нападна в петък вечерта
Коментари Харесай

Оправдаха нападателя на Деница Сидерова

Чужденецът няма статут на емигрант


Суданецът, който атакува в петък вечерта брачната половинка на Волен Сидеров – Деница Сидерова, е бил оневинен и пуснат от ареста малко след случая. До него се е стигнало откакто половинката на водача на “Атака ” и 40-годишният Магди Гхандур са блъснали едно в друго страничните огледала на джиповете си в дребна улица в столичния квартал “Витоша ”. Чужденецът реагирал нападателно и Деница Сидерова побързала да потегли с автомобила. След към километър гонене обаче, той я настигнал, принудил я да спре и показал експанзия. Разправията била видяна от патрул наоколо, който отишъл на на място. Малко по-късно пристигнали евродепутатът Николай Бареков и Волен Сидеров.

Суданецът бил арестуван за дребно безчинство. От Министерство на вътрешните работи прецизират, че и на двамата водачи пробите за алкохол и опиати са негативни. Магди Гхандур е показал суданска шофьорска брошура, която обаче е невалидна за територията на България. Автомобилът му е дерегистриран и номерата са свалени.

Софийският областен съд е оправдал и пуснал на независимост суданеца, който е някогашен боен. Причина за това решение са процесуални нарушавания, свързани с превод на документи.

В профила си в обществените мрежи суданецът има голям брой фотоси, на които държи оръжие и е с маскировъчна униформа, пуска религиозни и ислямски послания. Той пътува доста и работи в хотел с клонове в разнообразни страни. Самият Гхандур е в България със статут на елементарен жител, а не със статут на емигрант.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР