Чужда секс касета ще струва доста скъпо на рапъра 50

...
Чужда секс касета ще струва доста скъпо на рапъра 50
Коментари Харесай

50 Cent с 5 милиона глоба заради порно с майката на дете на Rick Ross

Чужда секс касета ще коства много скъпо на рапъра 50 Cent. Съд реши, че изпълнителят би трябвало да заплати 5 милиона на жена, която твърди, че той се е сдобил с видео, на което тя прави секс със собствен другар, добавил е коментаторски глас към него и го е разгласил в интеренет без нейно единодушие. Съдебните заседатели в Манхатън ще би трябвало да вземат решение идната седмица, дали мултиплатинения реализатор е нанесъл още вреди, нарушавайки персоналното пространство на Ластония Левистън.

Адвокат Уилям Бруър споделя, че 50 Cent и неговия екип от юристи „ са разочаровани от присъдата”. Адвокатът на Левистън, Филип Фрейдин отхвърли коментар по присъдата, за която заяви New York Daily News.

Причината за правосъдния развой е 13-минутно видео, което се появи в мрежата през 2009 година, в което 50 Cent се показва за коментатора „ Къдравия сводник”. Въпросният воин прави унизителни мнения за Левистън и нервира своя рап съперник Рик Рос, който не участва на клипа, има щерка от Левистън.

По време на появяването на видеото Ross и 50 Cent се обиждаха и заяждаха посредством видеа, текстове и изявленията.

50 Cent се е сдобил с касетата през 2008 година от мъжа на клипа – тогавашният другар на Левистън. По думите на юристите и на самия 50 Cent, тогавашният другар на Левистън споделил, че тя няма да има нищо срещу публикуването на клипа и това позволение било задоволително за изпълнителя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР