Чужд мъж намества чакрите на Лилия Маравиля. Звездата от сериала

...
Чужд мъж намества чакрите на Лилия Маравиля. Звездата от сериала
Коментари Харесай

Чужд мъж намества чакрите на Маравиля

Чужд мъж намества чакрите на Лилия Маравиля. Звездата от сериала „ Връзки ” е щастливо омъжена, само че това не й пречи да се доверява на експерти, когато става въпрос за енергийната й хармонизация, научи HotArena.

Отскоро хубавицата разчита на Росен Михайлов—специалист по рефлексотерапия, юмейхо, аюрведа йога, масаж, китайска обичайната медицина и звуколечение с тибетски и кристални купи.

Последното е връх в модата в арт средите в Съединени американски щати и Европа, като към този момент си прокарва път и у нас.
Маравиля е една от първите, които си признават, че употребяват звуколечението за енергийна хармонизация, написа „ Телеграф ”.

„ Дали пътят е извън във вътрешността, или противоположното, всеки избира самичък. Аз предпочитам да последвам инструкциите на Росен Михайлов ”, безапелационна е Маравиля.

След като актрисата показа, че е намерила кой да й намества чакрите, режисьорът и продуцент Смилен Славов непосредствено я запита коя чакра тъкмо ще си намества–пета ли. Смята се, че тя е обвързвана с гърлото, гласа, общуването и е изключително значима за всеки артист.

Гуруто на Маравиля–Михайлов от своя страна споделя, че масажите и юмейхо лечението са му занимание и метод на изложение.

„ Чувствам, че човек би трябвало да показа любовта си и да прави добрини. Това е единственият метод да осмислим живота си тук.
Удоволствие за мен е да посрещна всеки от моите пациенти, да му оказа помощ и да видя след всяка една масажна сесия неговото ново лице, тяло и аура ”, споделя още той.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР