Чухте ли за Norwich Fortnite фестивала в Източна Англия? Това

...
Чухте ли за Norwich Fortnite фестивала в Източна Англия? Това
Коментари Харесай

Epic Games съди Fortnite фестивала Norwich от Великобритания

Чухте ли за Norwich Fortnite фестивала в Източна Англия? Това бе малко събитие на тематика известната игра, рекламирано из целия свят. Имало е някои проблеми – че билетите за него са били доста скъпи, атракционите – ужасни, и резервиралите трябвало да чакат с часове извън на студа, преди да влязат. И да, цялото събитие не е официално лицензирано от Epic Games.

По тази причина Epic заведе дело против уредника на събитието. Представител на компанията съобщи: „Качеството на прекарванията на нашите играчи е безкрайно значимо за нас, без значение дали в играта или на публични обществени събития като миналогодишното Fortnite Pro-Am. Epic Games по никакъв метод не е обвързвана с фестивала, провел се в Норуич и ние заведохме правосъден иск против уредниците във Върховния съд в Лондон„.

Организацията зад събитието, Exciting Events , бе принудена да приключи всички продажби по отношение на събитието. По този мотив шефът на Exciting Events Шон Лорд направи изказване: „Голяма част от децата се влюбиха във Fortnite Live Norwich. Ние от Exciting Events към момента желаеме да създадем бъдещите две Fortnite Live събития без значение от тази национална гласност, персонален тормоз и заплахи…“

Намесата на Epic Games обаче категорично забрани всевъзможни дейности на Exciting Events, включващи потреблението на името Fortnite. Според Лорд, приходите от събитието (поне каквото е останало от искащите си парите обратно) ще се разделят сред вложителите. Преди това обаче Exciting Events би трябвало да заплати голяма такса на HMRC (Приходите на Нейно Величество). Тези, които са поръчали билети за идващите събития също ще си получат парите назад.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР