Чухте ли новината? Apple представи новите модели iPhone 15 Pro

...
Чухте ли новината? Apple представи новите модели iPhone 15 Pro
Коментари Харесай

Най-лекият iPhone Pro в историята вече е факт


Чухте ли новината? Apple показа новите модели iPhone 15 Pro и 15 Pro Max , които надграждат предшествениците си с някои забавни нови функционалности. Ние към този момент научихме детайлностите и бързаме да ви ги споделим.

Според компанията това е най-лекият модел в историята, преимущество, което е реализирано посредством технологията Ceramic Shield, която го прави и по-устойчив. За всички девойки, които носят телефоните си в дамските чанти, така и така натежали от какво ли не, това е голямо облекчение.  Двата нови модела ще бъдат направени от исполин вместо от алуминий, който не е толкоз устойчив. Титанът е гладък и съдейки по тийзър видеото има леко омекотени ръбове, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Като приказваме за лекост, не можем да не споменем и критерия  улеснение. Новите модели са с актуализирано вътрешно пренареждане, което прави редактирането на екрана доста по-бързо и елементарно. Още един мотив да си отдъхнем, тъй като по никакъв начин не обичаме хаосът и комплицираното пренареждане на приложенията.

И несъмнено, цветовете. Черно, синьо и сребристо. 

Нов бутон Action

Едно от най-досадните действия отпада с следващото основно изобретение - нов бутон за деяние, който ви разрешава да правите няколко дейности по едно и също време и да отваряте приложения посредством директни пътища. Революционно!

Apple разгласи също, че новите модели ще  могат да викат пътна помощ посредством спътник . Това значи, че притежателите на телефоните, които нямат интернет връзка, ще могат да я получат. Услугата ще е безвъзмездна в границите на две години. 



Процесор Apple A17 Pro

Най-сетне новият чип A17 Pro е вграден в iPhone 15 Pro Той е с 3 nm индустриален развой - 19 милиарда транзистора, 6-ядрен процесор, който го прави с 20% по-бърз от по-старите модели, и има забележителната дарба да прави 35 трилиона интервенции в секунда с помощта на новия Neural Engine. Освен това 15 Pro разполага с хардуерно ускорено трасиране на лъчи, 4 пъти по-добро от софтуерното трасиране. И като заговорихме за цифри…

Новите модели са с 20 пъти по-висока скорост

Чрез USB-C новите телефони на Apple реализират 20 пъти по-висока скорост в съпоставения със остарелия iPhone 15. Във време, в което скоростта на работа и на живот е приоритет, няма по какъв начин да не приветстваме това достижение на компанията с бурни аплодисменти.



Камера за Pro-фесионалисти

Apple разполага с нова система със седем лещи на камерата, усъвършенствана съществена 48МР камера с по-голям датчик, която може да записва до 4K 60fps ProRes и 3x и 5x оптичен зуум. Идеален асистент в работата на инфлуенсъри и на всички, които просто обичат да снимат и да се снимат. Вече можете да снимате с фокусно разстояние 24 мм, 28 мм и 35 мм. А посредством Smart HDR и Photonic Engine фотосите стават по-реалистични от всеки път. 

Освен това iPhone 15 Pro има телефото обектив с 3-кратно оптично нарастване, а Pro Max – с 5-кратно оптично нарастване при 120 мм. Моделът прави 10 000 микрорегулации в секунда, с цел да подсигурява чудесно качество на фотографията, без размазване на изображението.
 

Можете да извършите предварителна поръчка от 15 септември , моделите ще бъдат налични на 22 септември. Нямаме самообладание да го изпробваме!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР