Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че

...
Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че
Коментари Харесай

Директорът на „Deutsche Welle“: Случаят БНР показва какво става, когато политика и журналистика се смесят

„ Чухме за абсурда в БНР. Това е типичен образец, че когато се смесят функциите на публицисти и политици, няма задоволително положително разделяне. “ Това разяснява по време на лекция пред студенти генералният шеф на „ Deutsche Welle “ Петер Лимбург, съобщи БГНЕС.

``
реклама

„ Оттам-нататък на кого му е хрумнала „ прелестната концепция “ да уволнява дамата (журналистката Силвия Великова – бел.ред.) е обособен въпрос. Всеки разбра, че това е подигравка, нали “, изясни Лимбург.

За абсурда с невижданото над 5-часово заглушаване на стратегия „ Хоризонт “ немският медиен колос разяснява в обзорна публикация още в края на предишния месец. В текста излиза наяве, че с изключение на „ Deutsche Welle “ – австрийската организация АПА, вестник „ Der Standart “ също наблюдават под лупа проблема с журналистката, последвалите оставки и думата на Съвета за електронни медии.

След поредност от съвещания медийният регулатор реши да започва процедура за преустановяване на мандата на шефа на БНР Светослав Костов. В началото на месеца беше даден едноседмичен период на Костов да подаде оставка, само че той отхвърли.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР