"Чуха се, както и предните дни, доста драматични изказвания. В

...
"Чуха се, както и предните дни, доста драматични изказвания. В
Коментари Харесай

Тома Биков към БСП: Парламентът няма да се разпуска!

"Чуха се, както и предните дни, много трагични изявления. В такива моменти е добре да приказваме с обстоятелства. Истини доста има в тая зала, само че обстоятелствата са значими

Той акцентира, че Народното събрание не се разпуска и още на следващия ден може да се свика съвещание.

"Още на следващия ден можете да свикате съвещание. Разбира се, че ще дойдем. Това зависи и от вашата съвест. Ако ще свиквате съвещание за безсмислени неща, на което сте склонни, ще дойдем и ще разгледаме нещата ", означи Биков.

"Разчитам на вашата съвест. Дали ще говорите от тази естрада или от "Позитано " 20, никой няма да ограничи вашето мнение. В тази рецесия е доста значимо да демонстрираме умерено и да не живеем в положението, в което сме живеели преди нея. След тази рецесия ще пристигна и друга - обществена, икономическа... Ако работим като преди рецесията, ще гледаме закони, които са направени в друга среда ", добави националният представител.

"Преди месец-два дебатирахме неща, които сега са незначителни. Друга е средата, различен е пейзажа в този момент. Карантината има и положителни страни. Можем да се затворим и да се замислим върху личните си неточности и нелепости. Трябва да се подготвим за това, което ни чака след изключителното състояние, тъй като то ще свърши ", сподели депутатът от ГЕРБ.

Той напомни на Българска социалистическа партия, че преди няколко дни са говорили за неналичието на обществени ограничения и че са прекомерно трескави в тази обстановка.

"Върнете се към себе си. Бъдете по-спокойни, не желая да влизам в ролята на Кашпировски ", заключи Тома Биков от трибуната и от ГЕРБ обясниха, че може би още другата седмица ще бъде свикано съвещания, тъй като би трябвало да се обсъдят значими решения, свързани с енергетиката.

По-рано през днешния ден участниците в председателския съвет взеха решение работата в Народното събрание да прекъсне до момента в който продължава изключителното състояние. Предложението е да има единствено изключителни съвещания за да не се стопира приемането на закони, както и парламентарният надзор да бъде писмен.

БСП изрично отхвърля да поддържа мярката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР