Чух, че Петков говори да се срещнем пред камери и

...
Чух, че Петков говори да се срещнем пред камери и
Коментари Харесай

Борисов: Най-лошото е служебно правителство по време на подготовка за Трета световна война

" Чух, че Петков приказва да се срещнем пред камери и да приказваме по проблеми. Естествено, че аз незабавно помолих нашите депутати, изпратиха им писмо и сме подготвени. Тогава, за жалост, вашите сътрудници, в София, не им бяха чели 16-те точки. Те към този момент на са 16, има изпълнени от преди. Но като прочетете 16-те точки, там има една съдбовна 13-та. Казват " до 3 % недостиг ", а те досега са на 6. Сиреч, те би трябвало да режат, не да дават. Освен това животът не е единствено пенсии. Ние сме " за ", давахме по 50 лв. бонус, да не изкривим модела. Но ето едните желаят стадион, други желаят околовръстно трети желаят друго, животът си върви. 10 детски градини вършим в Пловдив ", съобщи Бойко Борисов по време на посещаване в Пловдив. 

" Ние приказваме с другите партии, ще поканим, несъмнено. В случая президентът прави добре, че остава време, с цел да се наговорят ", съобщи Борисов на журналистически въпрос дали ГЕРБ ще предложения и други партии на диалози, с изключение на Продължаваме Промяната. 

" Кирил Петков е последният, който може да приказва за бистрота ", съобщи Борисов. 

" Той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ по лаборатории, по жилища, непрозрачно, без камери. В нашето писмо за среща категорично сме споделили, че желаеме гласност ", разкри още Борисов. 

" Видно е, че с тях коалиция не може да се направи ", безапелационен бе Борисов във връзка с Продължаваме Промяната. 

По отношение на позицията на Политическа партия, които споделят, че няма да поддържат първия мандат на ГЕРБ, Борисов съобщи: 

" И ние няма да подкрепим техния, значи стават две безсмислени извършения ", отвърна Борисов. За срещата във вторник той чака от Продължаваме Промяната да обяснят по какъв начин си показват точка 13 ", прикани водачът на ГЕРБ. 

" Ей, по този начин да ги послушаме. Щото те излизат, изговарят, хората, кой не желае да им усилят пенсиите, заплатите, да раздава на бизнеса непрестанно, кой не желае ", изясни Борисов. 

На въпрос дали е оптимист за сформиране на държавно управление, Борисов е безапелационен: 

" Оптимист съм, оптимист съм, въпреки всичко има и систематични партии, има и политици, които мислят. На този стадий и президентът Радев е зает да се направи държавно управление ", изясни водачът на ГЕРБ. 

Аз не тичам от отговорност, тъй като съм правил три държавни управления

" Ние, институционално, пред камерите, в Народното събрание, ще стартираме диалози с всички, с цел да чуят и хората кой какво мисли. Аз съм уверен, че най-лошото е служебно държавно управление без парламент по време на подготовка за Трета международна война или същински риск от нуклеарна повреда ", съобщи Борисов

Напрежението сред кмета на Пловдив и общинските съветници, Борисов разяснява по този начин:

" Това е смисълът на общинския съвет, извънредно време е да стартираме да почитаме структурата на страната ", разяснява Борисов. 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР