Чух, че има пострадали на протеста, за съжаление. Надявам се,

...
Чух, че има пострадали на протеста, за съжаление. Надявам се,
Коментари Харесай

Костадинов: Вината за пострадалите е на управляващите, предупредихме ги |

Чух, че има потърпевши на митинга, за жалост. Надявам се, че са потърпевши леко. Вината за ранените е на ръководещите, предупредихме ги. 

Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов пред бТВ във връзка ескалацията на

Според него всички ограничавания се постановат изцяло безсмислено и безрезултатно.

На въпрос за какво екип на бТВ е бил атакуван от протестиращи, Костадинов съобщи, че предлага на публицистите да се извърнат към юрист, в случай че " е имало физическа експанзия ". " Така ще създадат и депутатите от " Възраждане ", както и аз поради това, че бяха показани персонални данни в ефир. Моят ЕГН беше показан, въпреки че помолих да бъде отстранен. Ще се обърнем към КЗП. Очевидно виновността е в двете страни, не трябва да се сърдите на хората, че е имало експанзия ", добави той. 

Водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова изясни, че информацията за имунизираните депутати е пристигнала от PR-а на Възраждане, на което Костадинов отговори, че това не е правилно, само че няма значение. 

Костадин Костадинов твърди, че е под домакински арест, маскиран като карантина: " Минаха 10-15 пъти служители на реда, очаквайки да изляза. Не мога да се срещна с министър-председателя, преди да изчете домашният арест ".

За срещата на здравния министър Асена Сербезова с част от протестиращите водачът на Възраждане сподели, че единствено тя е показала здрав разсъдък, тъй като днешното й поведение е било най-мъжкото. 

Костадинов твърди още, че митингите ще продължат " наложително ", в случай че от Възраждане не се " схванат " със здравните управляващи. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР