Чух арогантното недоразумение Горанов как казва, че няма как да

...
Чух арогантното недоразумение Горанов как казва, че няма как да
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Хайде Горанов да каже на Тръмп, че е калпазанин!

Чух арогантното неразбирателство Горанов по какъв начин споделя, че няма по какъв начин да се помогне „ на банкрутиралите калпазани от през вчерашния ден. “ Подобни политици би трябвало да накарат най-сетне българите да се задъхват от яд.
Ако това негово изявление се преведе на британски, а то несъмнено ще стигне до англоговоряща преса или най-малко до дипломатите, то те ще прочетат по какъв начин министър на финансите, който самичък по себе си е клошар, битуващ в непознато жилище, назовава банкрутирали бизнеси с обидни думи като -- bums, good for nothing, loafers, sluggards….Тези думи на британски, които са еквиваленти на "калпазанин, " звучат също толкоз гадно както и на български. И не е належащо да споделям, какво ще се случи с един политик, в немутренска страна, в случай че изрече тези думи обществено, изключително по време на такава рецесия. За никой не е загадка, че на политиците на ГЕРБ им липсва разсъдък, обучение и просвета на най-примитивно равнище, само че даже и мозъчно ощетени нисши организми развиват интелекта си според от събитията. Но не и тези, не и тези във властта. Не знам какви пиари има в клетия Министерски съвет, само че не е неприятно да обяснят на самозабравилите се смешници като горанов, че той няма право да наскърбява хора, чиито бизнеси са банкрутирали.
По принцип банкрута не е обидна дума в стопанската система и финансите както той би трябвало да знае. Хората, които се пробват да вършат бизнес и не съумяват, най-малко работят, за разлика от некадърните търтеи в държавната администрация и до момента в който работят тези хора заплащат налози да хрантутят циничните некадърници като горанов! Освен това постоянно банкрутирали предприемачи стартират нови сполучливи бизнеси. Самият президент Тръмп е банкрутирал най-малко 4 пъти! Хайде горанов да отиде да му каже на Тръмп, че е пакостник!
Това което желая да кажа е, че не може да се приказва по този начин!
И че единствено в страни сходни на България, удушени от корумпирани олигархични структури, недоразумението горанов може да бъде министър!

Татяна Кристи, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР