Чуем ли, че нещо по колата трака, веднага е ясно,

...
Чуем ли, че нещо по колата трака, веднага е ясно,
Коментари Харесай

Основен ремонт на ставите

Чуем ли, че нещо по колата трака, незабавно е ясно, че се нуждае от ремонт. Същото е и със ставите ни, които един път стартират ли да “щракат” и “скърцат”, значи е време да се погрижим за тях. Лошото обаче е, че за разлика от колите ставите ни се повреждат още преди да сме остарели и да сме ги употребявали задоволително дълго време.

Сблъскали се с предизвикването по какъв начин да накарат една от най-бързо амортизиращите се елементи на човешкия организъм – ставите, да си прави работата безотказно оптимално дълго време, американски учени съумели да накарат тялото самò да ги поправя от вътрешната страна без значение от възрастта. Революционното изобретение пристигнало не от къде да е, а от самата природа и то във тип на тримерен колаген. Сложната 3D молекула е единственото вещество, което има силата да подтиква тялото да си реставрира ставите, акцентира академичната група.

Специалната разработка у нас носи името Collanol (Коланол) и към този момент е потвърдила своята успеваемост на процедура. Природният артикул необятно се ползва за сполучливо справяне с болката при артроза (износване на ставите) и артрит. Със своята дарба да възстановява здравината и еластичността на ставния хрущял той е извънредно потребен и при начални признаци на дискова херния, където би могъл да забави прогресията ѝ. Подпомагайки дейно възобновяване на подвижността, Collanol е и неизменима част от лечението, следваща разнообразни ставни интервенции.

ПОМОЩ ЗА ИЗНОСЕНИТЕ СТАВИ

 Казват, че артрозата идва с възрастта, само че истината е, че тя не пита кой набор сме. Болката е най-ясният сигнал, че сме измежду “печелившите”. Подпомагайки построяването на колагеновите връзки в ставите и осигурявайки нужната компактност и разтегливост на хрущяла, Collanol освен тушира болката, само че и очевидно усъвършенства подвижността. Сутрешната вдървеност изчезва, а превъзмогването на стъпала към този момент не е спънка. Подобряващ опциите за натоварване, той прави по-дългите разходки вероятни.

ЖИВОТ БЕЗ ИЗКРИВЕНИ ПРЪСТИ

 Външният аспект на казуса подсказва в напълно дребна степен за това с какви неприятни чувства и ограничавания е обвързван той. Произхождащ от на пръв взор банално инфектиране, артритът е кадърен да инвалидизира индивида. Потушавайки възпалението, Collanol е дейно решение за битка с изкривените пръсти и блокиралите стави. Той сполучливо се оправя с болката и възстановява интензивността на ставите, осигурявайки подвижността, нужна за водене на естествен живот.

ДАЛЕЧ ОТ ДИСКОВАТА ХЕРНИЯ

 Казано на елементарен език, дисковата херния е изпъкнало на открито “балонче” в структурата на междупрешленните дискове на гръбнака. Увреда, при която връщане обратно няма, само че която, хваната в точния момент, може да бъде възпряна. Именно тук от помощ може да бъде Collanol, който укрепва колагеновите нишки в ставната тъкан и по този метод способства за укрепване на външната обвивка на дисковете.

СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА НАКЪДЕ?


 Най-страшното може и да е болничното заведение, само че възстановителният интервал е не по-малко значим. Още повече, че постоянно до момента в който ние лекуваме единия крайник, другият пострадва. Стимулирайки дейното произвеждане на колаген вид II – главната градивна единица на ставите, Collanol сполучливо подкрепя възобновяване на подвижността в мъчителните зони и връщането към естественото всекидневие. Със своя възобновяващ резултат върху хрущяла той е в положение да предотврати мигрирането на казуса от потърпевшите стави към по-незасегнатите и да ни спести бъдещи тествания.

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР