"Чудовището Лохнес“, "Дафи дък“ и "Силиконово страшилище“ не са прозвища,

...
"Чудовището Лохнес“, "Дафи дък“ и "Силиконово страшилище“ не са прозвища,
Коментари Харесай

Грешната Андреа с големите бомби напира да става даскалица

"Чудовището Лохнес “, "Дафи дък “ и "Силиконово чудовище “ не са прозвища, които биха обидили 22-годишната бургазлийка Андреа. Напротив! Те са част от визитката й в обществените мрежи и русокоската постоянно подчертава с горделивост на сходни избрания за себе си.

Студентката, станала известна като Грешната Андреа с огромните бомби, е над нещата. Благодарение на 15-те си пластични интервенции тя сбъдна своя идеал да наподобява на кукла Барби и да бъде известна. Ред е на идната фантазия – да бъде учителка!

Андреа е студентка в Софийския университет, където следва "Немска лингвистика “. Силиконката няма самообладание да приключи и да стартира работа по специалността си, преподавайки на деца в елитна частна гимназия. Дали големите й хиалуронови устни няма да пречат на произношението на немската лексика, не е от голяма важност, написа "Галерия “.

По-големият проблем, грозящ упоритостта й, е кой шеф ще се съгласи Грешната Андреа с огромните бомби да преподава на учениците му. Студентката има предостатъчно количество полуголи фотоси в мрежата, а обилната й гръд стана притежание на целия свят. Родителите сигурно няма да са спокойни с такава класна.

"Добре познавам по какъв начин би реагирала масата от хора в нашето общество в сходен случай. За страдание с нашите дейности продължаваме да потвърждаваме по какъв начин към момента не сме се отърсили от този "манталитет “ на невъзможността да приемем другите, които не се котират в нашето всекидневие!!! Отново доказахме, че историческите условия към момента имат "ДНК “ в съзнанието ни и "пипалата “ на тематиките ТАБУ са по-дълги, в сравнение с можем да си представим “, метафизичен и с известна доза горест разсъждава Андреа.

Нейни близки я дефинират като мъдро момиче с капацитет и това проличава от изрече й. Друг е въпросът дали интелигентността се мери единствено с красноречие, откакто си оскърбил по сходен метод с лицето си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР