Чудотворна икона на Св. Богородица Всецарица пристигна във Враца. Още

...
Чудотворна икона на Св. Богородица Всецарица пристигна във Враца. Още
Коментари Харесай

Чудотворна икона на Св. Богородица пристигна във Враца

Чудотворна икона на Св. Богородица " Всецарица " дойде във Враца. Още рано сутринта доста вярващи чакаха пред катедралния храм " Свети 12 апостоли ", с цел да се преклонят пред облика на Божията майка. Иконата беше посрещната от Врачански митрополит Григорий. Вярва се, че тя изцелява от онкологични болести.

С камбанен звън храмът " Свети 12 апостоли " във Враца извести идването на чудотворната икона Св. Богородица " Всецарица ". Тя е тъкмо копие на иконата, намираща се в манастира " Ватопед " на Света гора и е осветена, посредством допиране до чудотворната икона.

" Слава Богу, че имахме опцията да изпълним това наше желание от няколко години да имаме осветено на чудотворната икона копие, което да бъде в нашия град и да бъдеш за благословение на всички ", сподели Врачанският митрополит Григорий, съобщи Българска национална телевизия.

Иконата на Света Богородица " Всецарица " е известна с това, че изцелява от онкологични болести. Множество свидетелства за такива чудеса се пазят в манастира в Света гора. От рано сутринта вярващите извършиха храма във Враца.

Красимир Кръстев: " Просто прочетох за нея и като съм с онкозаболяване и пристигнах да се помоля, това е за здраве на всички. Знам, че лекува онкологични болести и ни е останала вярата. "

Йорданка Иванова: " Вярваща съм от дребна и до момента в който умра ще бъде вярващата и в действителност ми оказва помощ. "

Цветелина Лъжова: " Силата е във вярата, това е силата. Всяка икона е чудотворна, когато човек има религия. "

Полина Томова: " Има случаи в които е помогнала за излекуване на онкологично заболели хора, по този начин, че единственото което би помогнало на хора в усложнения в каквато и сфера е вярата. "

Чудотворният облик на Божията майка ще остане за поклонение във Враца към месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР