Чудодейните изцеления със силата на вярата не стихват! Божията майка

...
Чудодейните изцеления със силата на вярата не стихват! Божията майка
Коментари Харесай

Богородица помогна на две жени да се избавят от диабет и дископатия

Чудодейните изцеления със силата на вярата не стихват! Божията майка оказа помощ на две дами да се избавят от диабет и дископатия.

Чудесата се случват в Гигинския манастир "Св.св. Козма и Дамян ", споделя духовник Никодим от светата обител, написа в. "България през днешния ден ".

Тук се съхранява копие на чудотворната икона "Богородица Всецарица ". В целия свят тя е известна като изцелителка на ракови болести. Самото име на иконата приказва за нейната огромна мощ.

Димитринка от Радомир усеща церителната мощност както на чудодейния лик на Божията майка, по този начин и на лековитото аязмо в манастира. "Купих си икона на Св. Богородица "Всецарица ". Когато съм тъжна, болна и напрегната, поглеждам иконата и всичко отшумява, а сърцето ми сияе от наслада. Не мога да го опиша с думи. Много чудеса са ставали в дома ми ", споделя въодушевената Димитринка. Жената страда от дискова херния. Когато се възпали нервът, изпада в безсъзнание от болежка. Тя се моли пред иконата, а близки я поръсват с вода от аязмото и повече заболяването не се възпалява. Димитринка излекувала и болния си корем.

Благодат се изсипва и върху жена от Варна, която страда от тежка форма на диабет. Тя претърпява ампутации и губи зрението си. Нейни близки стартират да взимат постоянно вода от аязмото. Болната посещава манастира, като положението й е явно доста тежко - не може да се придвижва сама, повръща и е душевен угнетена. Когато й задават въпрос дали има изгода от водата, тя дава отговор: "Сега най-малко виждам! ". Година след визитата си болната жена идва още веднъж в обителта, с цел да изрази своята признателност на светите чудотворци Козма и Дамян. Обитателите на Божия храм едвам съумяват да я познаят. Жената върви напълно умерено сама, а на лицето й е изписано радостно изражение.

Пред иконата на Пресветата Богородица "Всецарица " се молим за излекуване от смъртоносни болести, на първо място ракови, пред нея се обръщат за помощ родители, чиито деца са пристрастени към опиати и алкохолизъм. Оригиналната икона се намира в атонския манастир „ Ватопед “.

Предание споделя, че един път до иконата се доближил младеж, с цел да й се поклони. В същия момент ликът на Св. Богородица просиял с неземна светлина, а невидима мощ отблъснала младежа от иконата и го съборила на земята. Щом пристигнал на себе си, той със сълзи изповядал пред манастирските старци, че до тогава водел греховен живот и се занимавал с правене на вълшебства. Чудото, осъществено от Всецарицата, го предиздвикало да се покае и да промени живота си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР