Чудодейната сила на Преподобна Стойна помага на Андреа, пише в.

...
Чудодейната сила на Преподобна Стойна помага на Андреа, пише в.
Коментари Харесай

Андреа търси помощ от преподобна Стойна

Чудодейната мощ на Преподобна Стойна оказва помощ на Андреа, написа в. "България през днешния ден ".

Една от най-коментираните в последно време фолкпевици посети с. Златолист, мястото, на което е заровена учителката на баба Ванга. Вярващите са безапелационни, че там има чудодейна мощ, която цери разнообразни заболявания и оказва помощ на обезверени майки, които не съумяват дълго време да забременеят.

Андреа отслабна, само че не може да си хване гадже

Според легендата вековното дърво, до което се е снима и Андреа, оказва помощ на хиляди дами да излекуват неплодородие. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюшка на люлката в клоните му, ще успее да отгледа своя рожба. Андреа, която от от близо два месеца публично е разграничена с Кубрат, се обърна към светицата, с цел да се отърве от всичко отрицателно в живота си. Според слуховете от последните години точно проблеми със забременяването обтягат връзките сред Кобрата и Андреа. В медиите нееднократно е писано, че Андреа минава през хормонални лечения и това става една от аргументите и за качването на килограми. Самата певица написа под фотографията от с. Златолист:

"Да се докосна до вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя силата, да чуя вятъра, който навява сред листата му, като че хиляди души, мигове, болки и благополучие са стартирани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от основаването на българската страна! Чудото тук витае на всички места. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за вас, за околните ви хора, за житейския си път. Мястото е необикновено красиво, а хилядолетният, възвишен чинар в двора на църквата вменява изумително успокоение - като че ли времето е спряло. "

Андреа отново развихри мъжкото въображение

Русокосата изпълнителка отнесе и много отрицателни мнения поради неприличното облекло, с което отива на такова свято място. Недоброжелатели недоволстват поради оскъдните облекла, които по този начин или другояче са запазена марка на 33-годишната чалгаджийка.

View this post on Instagram
Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя силата, да чуя вятъра, който навява сред листата му като, че хиляди души, мигове, болки и благополучие са запечатани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от основаването на българската страна! Чудото тук витае на всички места. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за околните Ви хора, за житейския си път. Мястото е необикновено красиво, а хилядолетният,величествен чинар в двора на църквата вменява изумително спокойствие - като че ли времето е спряло.

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on Jul 9, 2020 at 11:03am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР