Чудо невиждано и нечувано се случи на лагера на Черно

...
Чудо невиждано и нечувано се случи на лагера на Черно
Коментари Харесай

Чудо! Дани Кики се отдаде на литература!

Чудо невиждано и нечувано се случи на лагера на Черно море в Турция. Чудото се родее по своята мощ и екзотика единствено със сняг над Сахара и поява на бяла лястовица. То е обвързвано с пловдивския халф на варненци Дани Айман Кики.
Любителят на турбо поп фолка към този момент има нова обич и тя не е следващото парче на Илиян Тупалката, Куна, Луна или Маймуна! Оказва се, че ексцентрик №1 в родния футбол се е влюбил до лудост в изящната книжовност. Това той е афиширал с емотикони над фотография на профила си в обществена мрежа. Кики е фотографиран по какъв начин чете бестселъра на Елиф Шафак " Любов ", а на нощното му шкафче е практическо управление по античната индийска система за естествена и холистична медицина Аюрведа.
Снимкатаоснователно предизвика много реакции от приятелите на Дани. Един от харесалите я е звездата на Ботев Тодор Неделев. Съотборникът на Кики от времето в Локомотив Бирсент Карагарен реагира с " Ai stiga be???? ", до момента в който мегазвездата на Марица и Югозападната В група Тодор Тимонов бе безапелационен, че фотографията е колаж. Бившият съотборник на Дани от Лаута Георги Чиликов пък прояви угриженост и го предизвести, че в случай че продължи да чете, може да му потече кръв от носа.
И в случай че шедьовърът " Любов " може да кореспондира с душевните трепети на Дани Кики, то на какво ли се дължи ползата му към Аюрведа? Приятелите му се чудят дали откакто окачи калеврите на стената, Дани няма да се отдаде на индийската медицина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР