Чудно защо по медиите почти не се появиха снимки на

...
Чудно защо по медиите почти не се появиха снимки на
Коментари Харесай

Ето го Адриан, помел Ани и Явор на пешеходна пътека

Чудно за какво по медиите съвсем не се появиха фотоси на причинителя. Досега

Mакар преобладаващата част от медиите ни да направиха всичко допустимо да скрият лицето на килъра, почернил две фамилии, мисля, че е редно както техните фотоси са в общественото пространство, по този начин и неговите да са.

Вече минаха съвсем 3 денонощия от катрастрофата, при която несъответстващият, съгласно очевидци, Адриан опустоши на пешеходна пътека годениците Ани и Явор, а по медиите няма фотоси на причинителя.Оскъдна е и всякаква друга информация за него, както и за това с какво се занимават родителите му, въпреки самите те към този момент да дефилириха пред камерите неведнъж, кършейки пръсти за случилото се.

18 годишният възпитаник от 121 учебно заведение " Георги Измирлиев ", в нощта на 7 против 8 май, при шофиране с превишена скорост, опустоши пресичащите на пешеходна пътека Ани и Явор.

И вместо в този момент медиите ни да се надпреварват да дават околните на причинителя, които ронят ред сълзи, очевидно с вярата да съжалим " клетото момче ", единствено ще изтъквам сестрата на убитото момиче:

" Щом е имал силата да кара с такава скорост, в този момент да има силата да излежи това, което би трябвало да излежи. "

А до фотосите на килъра, е тази на слънцата Ани и Явор, поели по безконечния си път дружно, както дружно са споделяли и живота си преди този момент.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР