Чудите се как да отслабенете? Не сте сами! Много хора

...
Чудите се как да отслабенете? Не сте сами! Много хора
Коментари Харесай

6 начина да отслабнете

Чудите се по какъв начин да отслабенете? Не сте сами!

Много хора желаят да смъкват непотребните мазнини от корема. Е, имаме вест. Няма по какъв начин да отслабнете единствено в една област от тялото.

Опитайте тези 6 метода за намаляване:

1. Движете се колкото можете повече

Тичане, каране на колело, плуване- общо взето всяка активност, която усилва сърдечната периодичност оказва помощ за изгаряне на непотребните мазнини.

2. Яжте повече протеини

Вероятно знаете, че би трябвало да ядете повече протеини, с цел да отслабнете, само че евентуално не знаете за какво. Е, това в действителност е обвързвано с това по какъв начин тялото ви се оправя с инсулина. Вашето тяло стартира да създава повече инсулин, когато стареете, защото мускулните и мастните кафези не реагират вярно. Това е по този начин наречената инсулинова устойчивост. По принцип, когато тялото ви не реагира добре на инсулина, това може да докара до предпазване на мазнини. Това е мястото, където протеинът влиза в играта: диета с високо наличие на протеин може да ви защищити от инсулинова устойчивост.

3. Добавете повече здравословни мазнини към вашата диета

Зехтин (ненаситени мазнини) вместо масло (наситени мазнини). Само би трябвало да помните, че мазнините съдържат повече калории, тъй че би трябвало да внимавате с количествата.

4. Обръщайте повече внимание на съня

Едно от най-важните условия за събаряне на непотребните килограми е да получавате задоволително сън.

5. Яжте повече фибри

Храните с високо наличие на фибри забавят храносмилането ви и могат да ви оказват помощ да се справите с глада. Освен това те са значими за вярното храносмилане.

6. Намерете салдото

Хората постоянно си мислят, че с цел да отслабнат би трябвало да се откажат от някои храни и да натъртват на други, а истината е, че всичко е в салдото. Начинът ви на хранене би трябвало да бъде уравновесен. Просто би трябвало да контролирате калориите и типа на храната.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР