Чудите се как да направите интимните преживявания с любимия още

...
Чудите се как да направите интимните преживявания с любимия още
Коментари Харесай

5 начина да разнообразите любимата на жените секс поза

Чудите се по какъв начин да извършите интимните прекарвания с обичания още по-приятни? Сега ще ви дадем няколко елементарни съвета, които ще трансфорат една от класическите секс пози, освен в обичаната ви, само че и в едно в действителност незабравимо прекарване в леглото.

Проучване разкри коя е втората обичана поза на представителките на нежния пол, след мисионерската. Тя получава цели 30% утвърждение от дамите. Веднага след нея обаче, с цели 28% се класира тъй наречените „ ездачка ”.

Много двойки обожават точно тази поза, само че има няколко метода, посредством които ще я извършите още по-страстна и ще си донесете доста повече наслаждение, написа jenata.blitz.bg. Експертът Анабел Найт предлага 5 съвета, с които да подобрите техниката си в тази позиция.

1. С тил към колегата

След като към този момент неведнъж сте били от горната страна и то с лице към него, за какво не опитате да се завъртите с тил към половинката си. Движението ще е малко по-различно и може би по-неудобно, само че пък мъжът ви ще има прелестна панорама към задните ви елементи, което ще му донесе още повече възбуденост.

„ Ако дамата е по-срамежлива, няма да се постанова да гледа колегата си в очите, което пък ще помогне тя да не се смущава. Така тя ще се усеща по-безгрижна и ще се развихри оптимално. Освен това точно по този начин ще изгорите доста повече калории ”, споделя Найт, като прибавя, че дамата може да употребява вибратор, с който да подтиква тестисите и перинеума на колегата си.

2. Поемете контрола

„ Добре е да поемете контрола, да дразните половинката си с по-плитко навлизане. Добра концепция е и да редувате плиткото и надълбоко навлизане. Така ще доставите повече наслаждение и на вас, и на индивида под вас ”, споделя сексоложката.

3. Седнете

Може да седнете върху него и вместо да се движите нагоре-надолу да започнете да вършиме кръгообразни придвижвания. Така ще дадете отмора на краката си, само че и ще дарите обичания си с малко по-различно и интимно чувство. Няма значение дали сте в леглото, на стол или на земята – тъкмо по този начин ще съумеете да извършите позата доста по-лична и ще изградите още по-дълбока връзка с мъжа си.

4. Играчки

Може да сложите трептящ пръстен върху пениса на половинката си.

„ С тази играчка ще стимулирате и клитора си, тъй като той ще е в непрекъснат контакт с нея ”, поучава сексоложката.

5. Облегнете се обратно

Обикновено, когато вършим " ездачката ", лягаме напред към обичания, с цел да го целунем. Много по-интригуващо обаче би било, в случай че се дръпнете обратно и откриете неповторима панорама към вас. Това ще подейства като афродизиак на половинката ви.

„ Гледката, която се открива към колегата ви е фантастична, само че и му дава идеална опция да си играе с клитора ви. Може да употребявате още веднъж секс играчка, да вземем за пример вибратор ”, споделя Анабел Найт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР